8 κόκκινα κραγιόν για να μπεις σε πασχαλινό mood - Το hack με την πούδρα για extra διάρκεια

8 κόκκινα κραγιόν για να μπεις σε πασχαλινό mood - Το hack με την πούδρα για extra διάρκεια
Filippo Fortis/launchmetrics.com/spotlight

Το κόκκινο κραγιόν είναι το απόλυτο «όπλο θηλυκότητας» καθώς κάνει τα χείλη να δείχνουν απίστευτα ακαταμάχητα και ζουμερά.

Δεν γίνεται να πλησιάζει το Πάσχα και να μην έχεις στο νεσεσέρ σου, τουλάχιστον ένα κόκκινο κραγιόν, το οποίο μπορείς να φοράς από το πρωί ως το βράδυ, την Κυριακή του Πάσχα.

Την εβδομάδα του Πάσχα το κόκκινο είναι το χρώμα που πρωταγωνιστεί παντού τριγύρω. Με κόκκινο χρώμα βάφουμε τα αυγά, το πασχαλινό τραπέζι είναι σε κόκκινο χρώμα, ακόμα και το μανικιούρ είναι κόκκινο. Άρα, είναι δυνατόν να μην έχεις έστω και ένα κόκκινο κραγιόν το Πάσχα και να μη βάψεις κόκκινα τα χείλη σου; Όχι, φυσικά!

Easter gifts! Τα ωραιότερα και πιο χρήσιμα beauty items για να κάνεις δώρο το Πάσχα

Το κόκκινο κραγιόν, ταιριάζει σε κάθε τόνο επιδερμίδας, ενώ φωτίζει και κολακεύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Ωστόσο, οι ζεστές orange-reds αποχρώσεις κολακεύουν τις σταρένιες επιδερμίδες ενώ οι ψυχρές blue-reds αποχρώσεις ταιριάζουν καλύτερα στις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες. Το κόκκινο κραγιόν είναι το απόλυτο «όπλο θηλυκότητας» καθώς κάνει τα χείλη να δείχνουν απίστευτα ακαταμάχητα και ζουμερά. Ακόμα και χωρίς ίχνος μακιγιάζ είναι η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά!

Herrera-bks-S24-015.jpg

Hair trends: Κυματιστές άκρες, vintage updos και 2 ακόμα τάσεις στα μαλλιά επιστρέφουν τώρα

Το μακιγιάζ για την Κυριακή του Πάσχα δεν θέλει υπερβολές! Επίλεξε ελαφριές υφές στη βάση και τόνισε μόνο τα χείλη.

Editor's tips:

  1. Πριν εφαρμόσεις το κόκκινο κραγιόν, χρησιμοποίησε ένα lip scrub σε όλη την επιφάνεια των χειλιών σου. Το lip scrub θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και θα δημιουργήσει μία λεία και απαλή επιφάνεια.
  2. Στη συνέχεια, επίλεξε ένα κόκκινο μολύβι χειλιών και χάρισε το επιθυμητό σχήμα στα χείλη. Το μολύβι θα δώσει extra διάρκεια στο κραγιόν σου.
  3. Τέλος, αφού εφαρμόσεις το κόκκινο κραγιόν, τοποθέτησε επάνω στα χείλη ταμποναριστά λίγη πούδρα. Στη συνέχεια εφάρμοσε ξανά το κόκκινο κραγιόν και... είσαι έτοιμη! Το tip αυτό το χρησιμοποιεί η αγαπημένη ποπ τραγουδίστρια Taylor Swift και έχει πάντα αψεγάδιαστα κατακόκκινα χείλη.

Μην φεύγεις! Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει μερικά από τα καλύτερα φωτεινά κόκκινα κραγιόν που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά, που θα σου φτιάξουν τη διάθεση και θα σε βάλουν από τώρα σε πασχαλινό mood. Ρίξε μια ματιά...

Φεύγεις για διακοπές; 6 προϊόντα που πρέπει να έχεις μαζί σου -Όχι δεν είναι το foundation