Oscars 2015- Oscars 2000: Δείτε πόσο άλλαξε η Dakota Johnson!

Βιβή Αγγελάκη
Oscars 2015- Oscars 2000: Δείτε πόσο άλλαξε η Dakota Johnson!

Μη χάσετε αυτές τις φωτογραφίες με τη μητέρα της στο κόκκινο χαλί


Σίγουρα είναι μια από τις πιο πολυσυζητημένες ηθοποιούς, εξαιτίας της συμμετοχής της στην ταινία που σχολιάστηκε όσο τίποτε άλλο τον τελευταίο, κυρίως, μήνα. Η Dakota Johnson, πρωταγωνίστρια της ταινίας «50 αποχρώσεις του Γκρι» ( Fifty Shades of Grey) εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί της 87η λαμπερή τελετή της Ακαδημίας, που πραγματοποιήθηκε στο Dolby Theatre του Los Angeles, συνοδευόμενη, όχι από τον καλό της, Matthew Hitt... αλλά από τη μαμά της, Melanie Griffith.

1rhjgvesr 1c440


Απαστράπτουσες και οι δύο μέσα στις εντυπωσιακές τουαλέτες τους, που διέγραφαν τα καλλίγραμμα σώματα μαμάς και κόρης, τράβηξαν τα βλέμματα όλων στο κόκκινο χαλί, ποζάροντας στο φωτογραφικό φακό. Παράλληλα, η νεαρή ηθοποιός, δήλωσε στην κάμερα και σε ερώτηση του παρουσιαστή Ryan Seacrest : «Η μητέρα μου, με συνοδεύει απόψε.»

3ddytjdytj da414

Φυσικά, δεν ήταν η πρώτη φορά που είδαμε μαμά και κόρη να παρακολουθούν τα βραβεία Όσκαρ μαζί! Κάνοντας ένα μικρό flashback 15 χρόνια πριν, το Μάρτιο του 2000, η μόλις 10 ετών τότε Dakota είχε κάνει τα πρώτα της ντροπαλά βήματα στο κόκκινο χαλί στο πλευρό της μητέρας της. Κατάξανθη, με την παιδική αθωωότητα να διακρίνεται στο πρόσωπό της, η Dakota έλαμπε!

4ghgjdty cea6b

H μικρή Dakota Johnson με τη μητέρα της, Melanie Griffith και τον τότε σύντροφό της, Antonio Banderas το Μάρτιο του 2000

5rwthbrt 5d775

Με τη μητέρα της

Φέτος η Dakota ήταν μεταξύ των επίσημων καλεσμένων στα βραβεία Όσκαρ, ενώ η Melanie Griffith, ήταν μεταξύ των celebrities-καλεσμένων στο Vanity Fair's Oscars Afterparty.

2thtydjthd aa8f3

Μα που πήγε αυτό το ντροπαλό κοριτσάκι της φωτογραφίας του 2000;