Άντα Λιβιτσάνου: Ντύθηκε νυφούλα και μας ξετρέλανε με το boho beauty look της

Βιβή Αγγελάκη
Άντα Λιβιτσάνου: Ντύθηκε νυφούλα και μας ξετρέλανε με το boho beauty look της

Για ένα πιο εναλλακτικό γάμο

Η Άνοιξη είναι σίγουρα μια από τις κατεξοχήν ρομαντικές εποχές όπου τα λουλούδια τα ανοιχτά χρώματα και τα bohemian outfits έχουν την τιμητική τους. Τα κορίτσια των λουλουδιών ξεπροβάλλουν και αρχίζουν τον ανέμελο χορό... Τι γίνεται όμως, όταν αυτή την περίοδο είσαι καλεσμένη σε γάμο, πόσο μάλλον όταν εσύ η ίδια παντρεύεσαι και δεν μπορείς να αποβάλλεις από το «είναι» σου το κορίτσι του Μάη;

Την απάντηση σε τέτοιου είδους ερωτήματα- που η κάθε μια μας έχει σκεφτεί κάποια στιγμή στη ζωή της- μας έδωσε με την εμφάνισή της η Άντα Λιβιτσάνου, την ωραιότερη μέρα της ζωής της! Η γλυκιά ηθοποιός έκανε το μεγάλο βήμα στη ζωή της και ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας σε μια τελετή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

sefrhdtyjhyt e85d4

Την είδηση αποκάλυψε ο πολύ καλός της φίλoς και σχεδιαστής του brand «Celebrity Skin», Δημήτρης Στρέπκος, αναρτώντας μια φωτογραφία τους στα social media, δηλώνοντας πόσο περήφανος και συγκινημένος είναι.

srtyeryetr 21d24

Το bohemian look της περιελάμβανε ένα λευκό σύνολο (crop top και φούστα) του ίδιου σχεδιαστή (Δημήτρη Στρέπκου) , τα μαλλιά λυτά στους ώμους σχηματίζοντας waves και φυσικά ένα μεγάλο στεφάνι από λουλούδια στα μαλλιά! Το μακιγιάζ, δια χειρός Ρένου Πολίτη, της κινήθηκε σε natural τόνους – δίνοντας έμφαση στα χείλη της.

yhjrtyiuyit 92d85

Το όλο εναλλακτικό look φυσικά συμπλήρωνε ένα ζευγάρι άσπρα all star!

Τι λέτε οι ανύπαντρες, θα το τολμούσατε;

Διαβάστε ακόμη:

Νέα ζωή, νέο χρώμα στα μαλλιά της!

Rosie Huntington: Πώς πετυχαίνει χαλαρά waves στα μαλλιά της χωρίς εργαλεία hairstyling;