Όταν δεν ξέρεις ποιο LipSmacker® να διαλέξεις...

Βιβή Αγγελάκη
Όταν δεν ξέρεις ποιο LipSmacker® να διαλέξεις...

Μοναδική ενυδάτωση και λάμψη στις πιο λαχταριστές γεύσεις! Διαβάστε πού θα τα βρείτε...

Τα LipSmacker®, η νέα προσέγγιση στην περιποίηση χειλιών είναι εδώ, με ακόμη περισσότερες γεύσεις. Ενυδατώνουν, περιποιούνται τα χείλη και τους χαρίζουν απαλή λάμψη, ενώ παράλληλα έχουν ένα χαρακτηριστικό που κανένα αντίστοιχο προϊόν δεν διαθέτει: τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε αμέτρητες μοναδικές γεύσεις!

23901 Chupa Chups Party Pack blst 024c5

Οι γεύσεις των LipSmacker® αντλούν την έμπνευσή τους από φρούτα, όπως φράουλα, καρπούζι, μπανάνα, κεράσι, καρύδα, μάνγκο, φρούτα του πάθους, από γλυκά και cupcakes όπως βανίλια, μαλλί της γριάς, τσιχλόφουσκα, red velvet, salted caramel, birthday cake και πολλά άλλα. Επίσης, μοναδικές είναι και οι γεύσεις των αναψυκτικών Coca-Cola, Sprite και Fanta, καθιστώντας τα LipSmacker® ακόμη πιο ιδιαίτερα και λαχταριστά!

24144 Coca-Cola Party Pack Bottle Contour high ed8b5


Τα LipSmacker® διαθέτουν μοναδικές συλλογές από balm για τα χείλη, αποτελώντας την τέλεια επιλογή για την περιποίησή τους, αλλά και μοναδική πρόταση δώρου για τα trendy κορίτσια. Ειδικά για φέτος τα Χριστούγεννα, τα συλλεκτικά σετ των LipSmacker® με απίθανους συνδυασμούς γεύσεων μέσα σε υπέροχες συσκευασίες, αποτελούν μια πρωτότυπη και διασκεδαστική ιδέα για τα δώρα των γιορτών. Ιδανικά για συλλογή!

23615 Coca-Cola Santa Tinbox 6pcs 50085


Η εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων, οι έξυπνες συσκευασίες, οι απίθανες γεύσεις και οι συνεργασίες με κολοσσούς της παγκόσμιας αγοράς (Coca-Cola, Kraft, Mars, Colgate & Disney) έχουν συμβάλει στη δημιουργία μιας μοναδικής σχέσης ανάμεσα στα LipSmacker® και τους φανατικούς καταναλωτές τους.Επιπλέον, τα LipSmacker® χάρη στη μοναδικότητά τους είναι ιδιαίτερα αγαπητά σε πολλές celebrities του Hollywood, όπως η Sharon Stone, η Paris Hilton, η Jessica Simpson, η Lindsay Lohan, η Halle Berry και άλλες.

23533 Disney Minnie  Daisy Party Pack High 7d690


Οι μοναδικές συλλογές των LipSmacker® διατίθενται αποκλειστικά στην Ελλάδα μέσω του Ομίλου FF Group και μπορείτε να τις βρείτε στο κατάστημα Heaven on Earth στην Κηφισιά, καθώς και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα.