Οι καλύτερες BB cream που θα αντικαταστήσουν το foundation σου

Πρόκειται, στην ουσία, για ένα foundation αναμεμειγμένο με ενυδατική κρέμα το οποίο όμως διατηρεί την επιδερμίδα φρέσκια και ενυδατωμένη καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας,

Εδώ στο beauty department του queen, είμαστε λάτρεις τις clean girl αισθητικής. Και τι σημαίνει αυτό; Ότι το μακιγιάζ μας -ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες- θέλουμε να αποτελείται από ελαφριές και απαλές υφές. Ήρθε η στιγμή λοιπόν, -αν δε θέλουμε το μακιγιάζ μας να λιώνει σαν παγωτό- να αφήσουμε στην άκρη τις ματ και βαριές στρώσεις και να κάνουμε χώρο στο νεσεσέρ μας για προϊόντα που δεν επιβαρύνουν την επιδερμίδας μας.

Ναι, πρέπει να φοράς αντηλιακό και με συννεφιά! 7 αντηλιακά με ελαφριά υφή που θα λατρέψεις

Πες «αντίο» στο foundation σου

Αυτή την εποχή, λοιπόν, το προϊόν που έρχεται να αντικαταστήσει το foundation είναι η bb cream. Για αρχή, πίσω από τα αρχικά BB κρύβεται το Blemish Balm. Η ΒΒ cream, λοιπόν, είναι ένα βάλσαμο, το οποίο έχει την ικανότητα να χαρίζει έναν ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα και να διορθώνει τις κηλίδες. Είναι πιο ελαφριά από ένα foundation και πιο παχιά από μια ενυδατική κρέμα, ενώ πολλές από τις BB cream που υπάρχουν στην αγορά, περιέχουν και SPF, οπότε προστατεύουν την επιδερμίδα από τον ήλιο.

https://www.instagram.com/p/C5OR23ptVVm/

Πρόκειται, στην ουσία, για ένα foundation αναμεμειγμένο με ενυδατική κρέμα το οποίο όμως διατηρεί την επιδερμίδα φρέσκια και ενυδατωμένη καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ παρέχει και ελάχιστη κάλυψη. Η BB cream, είναι ιδανική για κοπέλες που θέλουν να πετύχουν το no makeup look που είναι απίστευτα trending τα τελευταία χρόνια.

Pearl skin: Τα καλύτερα highlighter και όλα τα tips για να αποκτήσεις φυσική λάμψη στο πρόσωπο

Οι BB cream έχουν γίνει τόσο δημοφιλείς, γιατί ταιριάζουν σε κάθε τύπο δέρματος και προσαρμόζονται σε όλους τους τόνους της επιδερμίδας. Επίσης, το μέγεθός τους είναι ιδανικό για τις έχεις πάντα μέσα στην τσάντα σου και να κάνεις ένα touch up στο μακιγιάζ σου, μέσα στη μέρα.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις τις καλύτερες BB cream που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά και που εμείς στο queen έχουμε πάντα μέσα στην τσάντα μας... Μία δοκιμή θα σε πείσει!

Σου βρήκαμε 7 αφρόλουτρα για να χαλαρώσεις στο ντους μετά την επιστροφή στο γραφείο