Sarah Jessica Parker: Αυτό είναι το μυστικό της tip με τη μάσκαρα!

Βιβή Αγγελάκη
Sarah Jessica Parker: Αυτό είναι το μυστικό της tip με τη μάσκαρα!

 

Δείτε τι κάνει για να φαίνονται τα μάτια της μεγαλύτερα

 

Η μάσκαρα είναι από τα must-have καλλυντικά του νεσεσέρ κάθε γυναίκας, μιας και με μια και μόνο κίνηση μπορεί να κάνει το άτονο ή κουρασμένο βλέμμα μας πιο έντονο και σαγηνευτικό!


Όμως, και η μάσκαρα- όπως πολλά άλλα πράγματα σε τούτη τη ζωή- θέλουν την τεχνική τους, προκειμένου να μας χαρίσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα και αυτό είναι κάτι που ειδικά οι διάσημες κυρίες του Hollywood ξέρουν πολύ καλά, μιας και οι επίσημες εμφανίσεις τους γίνονται θέμα σε όλο τον κόσμο.

4418b9c7fca28d4da009c4978cf165ac 352da


Αυτή τη φορά, λοιπόν, η celebrity makeup artist, Jillian Dempsey, αποκαλύπτει το μυστικό tip με μάσκαρα της αγαπημένης μας, Sarah Jessica Parker, που κάνει τα μάτια της να φαίνονται μεγαλύτερα!

PCCGD 002 MO JillianRefresh 41ffb


«Μία από τις πρώτες μου δουλειές ως makeup artist ήταν με τη Sarah Jessica, από την οποία έμαθα το μεγάλο της μυστικό με τη μάσκαρα: Όταν φοράει μάσκαρα ή ψεύτικες βλεφαρίδες, φροντίζει να την απλώνει μόνο στη μέση των άνω και κάτω βλεφαρίδων της. Αυτό κάνει τα μάτια της να φαίνονται πιο μεγάλα και ανοιχτά.

Elle-January-2011 35fb6

Αντίθετα, όταν κάποια γυναίκα φορά μάσκαρα ή ψεύτικες βλεφαρίδες στις εξωτερικές γωνίες των ματιών της, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι sexy, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να κάνει τα μάτια να φαίνονται πιο κουρασμένα.»