Demi Lovato: Ποια ειναι η χειρότερη beauty συνήθειά της;

Βιβή Αγγελάκη
Demi Lovato: Ποια ειναι η χειρότερη beauty συνήθειά της;

Και ποιο είναι το ποιο συνηθισμένο πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τα μαλλιά της;

Η Demi Lovato είναι ένα κορίτσι που το θυμόμαστε από τότε που έκανε τα πρώτα του τηλεοπτικά βήματα στην παιδική σειρά Barney & Friends. Σήμερα, βέβαια, η 23χρονη star έχει αλλάξει πολύ από τότε και έχει ακολουθήσει περισσότερο μια pop καριέρα στη μουσική βιομηχανία με χιλιάδες fans να την ακολουθούν πιστά σε κάθε της βήμα.

demi lovato allure february cover 01 69c32


Γι αυτό το μήνα, η Demi πόζαρε για το εξώφυλλο του περιοδικού Allure σε μια εντυπωσιακή φωτογράφιση, δίνοντας παράλληλα, μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης...

demi lovato allure february cover 02 8f3d8

Η pop star μεταξύ άλλων, λοιπόν, δε δίστασε να αποκαλύψει ποια είναι η κακή beauty συνήθειά της όσο αφορά την επιδερμίδα της αλλά και τη μεγάλη ανησυχία για τα μαλλιά της.

« Έχω φραγμένους πόρους στην επιδερμίδα μου αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημά μου είναι οτι τους πειράζω με τα χέρια μου . Αν δεν έβαζα τα χέρια μου στο πρόσωπό μου, θα είχα μια πραγματικά πεντακάθαρη, λαμπερή επιδερμίδα

demi lovato allure february cover 03 eae28

Όσο για το μεγαλύτερο πρόβλημα με τα μαλλιά της... «Μακραίνουν πολύ γρήγορα. Αυτό με δυσκολεύει γιατί δεν μπορώ να κρατήσω σε ένα ορισμένο μήκος τα μαλλιά μου για πολύ καιρό. Επίσης, χρειάζεται να βάφω τις ρίζες μου κάθε τρεις και λίγο!»