Τρέξε για την ομορφιά! Το 1ο Shiseido Run for Beauty είναι γεγονός!

Βιβή Αγγελάκη
Τρέξε για την ομορφιά! Το 1ο Shiseido Run for Beauty είναι γεγονός!

Η Shiseido αναζητά την ομορφιά παντού: Στη Δράση, στη Συμμετοχή, στον Αθλητισμό #runforbeauty #sharebeauty

Όλοι μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο μας ομορφότερο αρκεί να το πιστέψουμε και να κάνουμε αυτές τις μικρές αλλαγές στην καθημερινότητά μας! Για τη Shiseido, η ομορφιά είναι ένα συναίσθημα, που όταν το μοιραζόμαστε φανταζόμαστε ένα κόσμο απλά καλύτερο! Υποστηρίζοντας δυναμικά ότι η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας, το αγαπημένο brand καλλυντικών με περισσότερα από 140 χρόνια στο χώρο της περιποίησης, μας καλεί να αναδείξουμε την εσωτερική ομορφιά μας μέσα από τον αθλητισμό και την ευγενή άμιλλα. Το 1ο ’’Shiseido Run for Beauty’’ είναι γεγονός και αυτή την Κυριακή 12 Ιουνίου στη Γλυφάδα όλοι είμαστε προσκεκλημένοι σε αυτήν τη γιορτή για την ομορφιά και τον αθλητισμό.

Σε μια υπέροχη διαδρομή στην παραλία της Γλυφάδας , η Shiseido και ο Δήμος Γλυφάδας μας προσκαλούν, γυναίκες και άντρες, να ενώσουμε με πάθος τις δυνάμεις μας, με φόντο το γαλάζιο της θάλασσας!

Βασικός σκοπός της διοργάνωσης μέσα από την αναμενόμενη αθρόα συμμετοχή του κοινού είναι να προσφερθούν δωρεάν πρωινά γεύματα σε παιδιά των Δημοτικών Σχολείων της Αττικής, μέσω του Πανελλήνιου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ.

GSC SS16 ESPL SPF50 APLP SPF50 RGB WEB 2000PX 300DPI dfb28


Oι άρτια εκπαιδευμένοι σύμβουλοι ομορφιάς της Shiseido και τα καταστήματα καλλυντικών Hondos Center, θα είναι εκεί για να σας προσφέρουν ένα Υπέροχο Ταξίδι Ομορφιάς, με αποκλειστικό ’’Running Partner’’ τη νέα αντηλιακή σειρά Shiseido Wet Force Suncare. Συγχρόνως θα σας προτείνουν τα πιο εύχρηστα tips για την τέλεια φροντίδα της επιδερμίδας σας, έτσι ώστε να απολαμβάνετε τον υπέροχο ελληνικό ήλιο, απόλυτα προστατευμένοι.

GSC SS15 ESAP SERIES RGB WEB 2000PX 300DPI 26983


Η Folli Follie υποστηρίζοντας έμπρακτα τη συνύπαρξη της ευγενούς άμιλλας με την ομορφιά και το στυλ και έχοντας ως στόχο την ανάδειξη της πιο λαμπερής πλευράς κάθε γυναίκας, θα εξασφαλίσει την ακριβή χρονομέτρηση με τα εντυπωσιακά ρολόγια της νέας συλλογής Μatch Point, ως Official Timekeeper του αγώνα. Παράλληλα φιλοτεχνεί και υπογράφει τα βαρύτιμα μετάλλια των συμμετεχόντων.

Το 1ο Shiseido Run for Beauty περιλαμβάνει έναν αγώνα δρόμου 5 χλμ για ενήλικες και έναν 750μ για παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου, συνδυάζοντας υπέροχα την άθληση με την διασκέδαση και την καλή σωματική υγεία.Οι δρομείς κάθε ηλικίας θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα μοναδικά lip balm LIPSMACKER®, για λάμψη και προστασία στα χείλη με αμέτρητες, υπέροχες γεύσεις, να ενυδατώσουν τον οργανισμό τους με νερό AVRA και να απολαύσουν μια καλοκαιρινή γιορτή ομορφιάς με τους μουσικούς ήχους του 95,2 Athens Dee Jay.

Δήλωσε τώρα τη συμμετοχή σου στο www.shiseidobeauty.gr