Ο πιο έξυπνος τρόπος να κάνεις «αόρατα» τα τσιμπιδάκια στα μαλλιά σου!

Βιβή Αγγελάκη
Ο πιο έξυπνος τρόπος να κάνεις «αόρατα» τα τσιμπιδάκια στα μαλλιά σου!

Αν χρησιμοποιείς τσιμπιδάκια τότε μόλις λύθηκε ένα μεγάλο beauty ερώτημά σου!

Το εν λόγω άρθρο αναφέρεται στα κορίτσια που κοιτούν και την παραμικρή λεπτομέρεια στο look τους (στις beauty τελειομανείς), ακόμη και την έντονη αντίθεση που κάνουν τα τσιμπιδάκια στα μαλλιά τους.

Σχεδόν κάθε φορά που χρησιμοποιείς τσιμπιδάκια στα μαλλιά σου, θα έχεις έρχεσαι αντιμέτωπη με το ενοχλητικό ζήτημα- (μέγα ερώτημα)- πώς μπορείς να τα βάζεις χωρίς να φαίνονται αντιαισθητικά και κραυγαλέα πάνω στο κεφάλι σου, κοινώς, πώς μπορείς να τα κρύψεις με μαεστρία ανάμεσα στα μαλλιά σου. Ακόμη κι αν χρησιμοποιείς τσιμπιδάκια στο ίδιο χρώμα με τα μαλλιά σου , θα έχεις παρατηρήσει πως η μεταλλική λάμψη πολλές φορές κάνει αντίθεση με τα μαλλιά σου.

emma stone 8e522
grid cell 16079 1414162210 3 1c2fb


Και επειδή μαγικά ραβδάκια για να τα εξαφανίσουν δεν υπάρχουν... η hairstylist Kristin Ess από το «the Beauty Department» μοιράζεται μαζί μας το πολύ απλό τρικ , που κάνει τα τσιμπιδάκια στα μαλλιά μας σχεδόν «αόρατα»!

bobbypin trick hack kristin ess the beauty dept 512x686 ba501


Τη «μαγική» λύση έρχεται να δώσει για άλλη μία φορά το ξηρό σαμπουάν!


Η Kristin λοιπόν, προτείνει να ψεκάζεις τα τσιμπιδάκια (και από τις δύο πλευρές) λίγο πριν τα χρησιμοποιήσεις στα μαλλιά σου με ένα ξηρό σαμπουάν κοντά στο χρώμα των μαλλιών σου. Με αυτόν τον τρόπο, τα τσιμπιδάκια γίνονται ματ και δεν φαίνονται πολύ.

the beauty department bobby pin 512x577 af17b
d14a2fe36a409539799f58c96f0860c3 L 76cae

Ξηρό σαμπουάν, Fresh Dust από τη L'Oréal Professionnel. Ιδανικό για γυναίκες που αναζητούν υφή και διάρκεια στο στυλ τους.

the beauty department hidden bobby pin trick 512x671 fe4a5


Το καλύτερο... μπορείς να κάνεις το ίδιο κόλπο με το ξηρό σαμπουάν αν ήδη έχεις φορέσει τα τσιμπιδάκια στα μαλλιά σου! Και μη ξεχνάς πως με αυτόν τον τρόπο τα τσιμπιδάκια δεν «γλιστρούν» εύκολα από τη θέση τους!

hide a bobby pin trick hack the beauty department 512x688 e6e23