Αποκαλύφθηκε: το νέο άρωμα της Lady Gaga

Αποκαλύφθηκε: το νέο άρωμα της Lady Gaga

Τελικά μυρίζει αίμα και σπέρμα;

1_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy
3_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy

Καιρό τώρα συζητιέται το πώς θα είναι το άρωμα που υπογράφει η Lady Gaga, με την ίδια να έχει σπείρει τη φήμη πως θα μυρίζει αίμα και σπέρμα (όχι ότι περιμέναμε και κάτι διαφορετικό δηλαδή...).

Πρόσφατα η Mother Monster δήλωσε πως όντως ανάμεσα στα συστατικά του θα υπάρχουν και νότες από... "σωματικά υγρά" αλλά ουσιαστικά το άρωμα θα μυρίζει σαν μια «πόρνη πολυτελείας». Δυστυχώς, όμως, για την Gaga, τα teaser της σταμάτησαν απότομα, εξαιτίας μιας δημοσιογράφου η οποία έλαβε ένα preview του αρώματος και δημοσίευσε φωτογραφίες του! Η σταρ έγινε έξαλλη και έτσι ανέβασε τις δικές της φωτό στο Twitter γράφοντας: «Φαίνεται πως διέρρευσαν φωτογραφίες του αρώματός μου. Αχ fashion editors αν σας πιάσω στα χέρια μου!"»



Το άρωμα, σύμφωνα πάντα με τις φωτό, θα λέγεται Fame: Black Liquid (περιμέναμε κάτι πιο εμπνευσμένο, είναι η αλήθεια) και είναι ένα μαύρο υγρό το οποίο θα αλλάζει χρώμα όταν αγγίζει την επιδερμίδα, όπως γράφει η Daily Mail. Όπως είπε η σταρ,«Δημιουργήθηκε πάνω σε δείγμα από το αίμα μου, οπότε κατά μια έννοια όποιος το φοράει θα με έχει πάνω του. Αυτό που ήθελα είναι να βγαίνει η αίσθηση από αίμα και σπέρμα, και έτσι προέκυψαν οι φήμες. Και βέβαια δεν θα μυρίζει έτσι- αλλά μάλλον σαν μια πόρνη πολυτελείας».



Πάντως στο πισω μέρος του κουτιού, τα συστατικά που διαβάζουμε είναι δάκρυα του φυτού Belladonna, συντετριμμένη καρδιά ορχιδέας, μαύρο πέπλο incense, βερύκοκο σε σκόνη, εσάνς από σαφράν και σταγόνες από μέλι. Για DNA της Lady Gaga, πάλι, δεν βλέπουμε κάτι...