Πώς έμαθε να βάφεται η Kate Hudson;

Πώς έμαθε να βάφεται η Kate Hudson;

Αποκάλυψε στο People το πρώτο της... πειραματόζωο

«Ο καημένος ο αδελφός μου, τον είχα σαν κούκλα και εκείνος με άφηνε να κάνω πειράματα πάνω στο πρόσωπό του. Του έβαζα μπλε σκιά και γελάγαμε», είπε η Kate Hudson στο People.

Βέβαια, την καλύτερη εξάσκηση την έκανε ενώ περίμενε την μαμά της, Goldie Hawn, στα γυρίσματα των ταινιών της. «Θυμάμαι τον makeup artist της μαμάς μου, αυτόν τον μύθο της βιομηχανίας του κινηματογράφου, τον Tom Case, που κουβαλούσε συνέχεια ένα μικρό κουτάκι. Έβγαζε μόλις τέσσερα προϊόντα και με αυτά δημιουργούσε το πιο υπέροχο πρόσωπο», θυμάται η ηθοποιός.

Εκείνη έπαιζε με τα προϊντα και εκείνος της έλεγε: «Μπορείς να τα πειράζεις όσο θέλεις αλλά πρέπει μετά να τα βάλεις στη θέση τους, εκεί που τα βρήκες ακρι». Και έτσι ξεκίνησε η αγάπη της για το μακιγιάζ.

Πλέον, η Hudson βάφεται μόνη της ακόμα και όταν πρόκειται να εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί και μάλιστα βοηθάει και τις φίλες της: «Μου αρέσει να τις βάφω. Το κάνω συνέχεια. Όταν τις παίρνω μαζί μου σε πρεμιέρα ή κάνουμε ένα πάρτι, έρχονται νωρίς και εγώ επιμελούμαι το μακιγιάζ τους. Το λατρεύω αυτό».