Natural makeup look: Όλα τα βήματα για να πετύχεις το απόλυτο φυσικό μακιγιάζ την Κυριακή του Πάσχα

Natural makeup look: Όλα τα βήματα για να πετύχεις το απόλυτο φυσικό μακιγιάζ την Κυριακή του Πάσχα
Gregory Scaffidi/launchmetrics.com/spotlight

Το μυστικό στο natural makeup look βρίσκεται στις ελαφριές υφές.

Χριστός Ανέστη με υγεία και ευτυχία! Σίγουρα μία τόσο σημαντική ημέρα θα έχεις κανονίσει να την περάσεις μαζί με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Σήμερα, λοιπόν, αξίζεις να λάμπεις! Τέτοιες μέρες έχεις ανάγκη από ένα beauty look το οποίο θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη από το πρωί ως το βράδυ ακόμα και με το πιο casual outfit.

Matte skin! 7 καθαριστικά προσώπου για λιπαρές επιδερμίδες

Το natural makeup look είναι η τάση που κυριαρχεί παντού τα τελευταία χρόνια. Είναι το μακιγιάζ που μπορεί να σε βοηθήσει να αναδείξεις τον καλύτερο εαυτό σου και να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου! Το συγκεκριμένο makeup trend απαιτεί ελάχιστο χρόνο, ενώ το αποτέλεσμα δείχνει τόσο φυσικό χωρίς να φαίνεται ότι προσπάθησες.

Το μυστικό στο natural makeup look βρίσκεται στις ελαφριές υφές. Αυτό που πρέπει να έχεις στο μυαλό σου είναι ότι όσο πλησιάζουμε προς το καλοκαίρι, είναι προτιμότερο η επιδερμίδα να φαίνεται σαν να μην έχει ίχνος μακιγιάζ, παρά να στάζει το makeup από τη ζέστη και την υγρασία. Είσαι έτοιμη να ακολουθήσεις τα βήματα που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το απόλυτο φυσικό μακιγιάζ την Κυριακή του Πάσχα;

Scervino-bks-F24-058.jpg

4 bronzer και 4 tips για τέλεια sunkissed επιδερμίδα

STEP BY STEP

  1. Πριν ξεκινήσεις το μακιγιάζ, καθάρισε πολύ καλά την επιδερμίδα σου με ένα micellar water. Να θυμάσαι ότι η επιδερμίδα λειτουργεί σαν καμβάς, γι' αυτό πρέπει να είναι λεία και καθαρή.
  2. Στη συνέχεια, εφάρμοσε την αντηλιακή και την ενυδατική κρέμα σου και άφησέ τες να απορροφηθούν καλά.
  3. Άπλωσε λίγη ποσότητα foundation χρησιμοποιώντας ένα σφουγγαράκι ή ένα πινέλο. Προσοχή, μην το παρακάνεις! Αν θες ένα πιο καλυπτικό αποτέλεσμα, μπορείς να «χτίσεις» μερικές ακόμη στρώσεις.
  4. Το ρουζ είναι το «μαγικό προϊόν» που θα δώσει χρώμα, ζωντάνια και λάμψη στα χαρακτηριστικά του προσώπου σου. -Το must have προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ σου-
  5. Μην ξεχάσεις το brow gel στα φρύδια για να τιθασεύσεις τις τρίχες και να δώσεις σχήμα και όγκο.
  6. Τέλος, το lip oil θα ενυδατώσει τα χείλη σου σε βάθος και θα τους χαρίσει ένα φυσικό, juicy αποτέλεσμα.

Extra tip:

Αν θες να δημιουργήσεις την τέλεια αψεγάδιαστη και ελαφριά βάση, μπορείς να επιλέξεις μία αντηλιακή με χρώμα αντί για foundation. Έτσι, με ένα προϊόν θα έχεις προστασία, κάλυψη και μία ομοιόμορφη βάση. Μην ξεχνάς να φρεσκάρεις με ένα setting spray το μακιγιάζ σου μέσα στην ημέρα. Το θαυματουργό αυτό προϊόν θα βοηθήσει το μακιγιάζ να παραμείνει αναλλοίωτο. Enjoy, queen!

Editor’s Choice: 7 ενυδατικές κρέμες σώματος που θα κάνουν τα πόδια σου να λάμπουν σε κάθε έξοδο