Jennifer Lopez: Μετά το Glow, το Glowing!

Jennifer Lopez: Μετά το Glow, το Glowing!

Δεκαεπτά αρώματα μετά, η star λανσάρει ένα ελιξίριο που ειναι η εξέλιξη της πρώτης της δημιουργίας

Το Glowing είναι ένα πολύ "καθαρό" άρωμα- αγαπώ τις μυρωδιές που θυμίζουν σαπούνι. Αυτή η ευωδιά είναι περισσότερο ξυλώδης. Δεν έχει σχέση με το άρωμα που είχα λανσάρει 10 χρόνια πριν, είναι η εξέλιξή του. Η καρδιά της εξακολουθεί να είναι φυσική, γήινη, καθαρή και αυθεντική αλλά αναδεικνύεται η 'σκοτεινή" πλευρά της, η ξυλώδης. Θα έλεγα πως θυμίζει τη Νέα Υόρκη, πιο σκοτεινή και πιο sexy είπε η Jennifer Lopez για το καινούριο άρωμά της που μόλις ήρθε και στην Ελλάδα.


Εμπνευσμένο από το αγαπημένο της κερί, το Glowing της JLoανοίγει με ένα διακριτικό mix από περγαμόντο, μανταρίνι και κυπαρίσσι που δίνει τη θέση σου σε άνθη πορτοκαλιάς, μιγκέ και κασία ενώ στη βάση το σανδαλόξυλο, το κεχριμπάρι, η βανίλια, το πατσουλί και ο μόσχος αφήνουν αυτό το αισθησιακό, σκοτεινό, μυστηριώδες τελείωμα. Το ελιξίριο είναι δημιουργία των αρωματοποιών Calice Becker και Caroline Sabas (του οίκου αρωματοποιίας Givaudan) όμως στον σχεδιασμό του μπουκαλιού συμμετείχε και η Jennifer Lopez. Το απλό, κυλινδρικό σχήμα του με τις κάθετες πλευρές παραπέμπει στα κρύσταλλα Baccarat και αντανακλά κομψά το φως- όχι μόνο αυτό που υπάρχει στο χώρο αλλά και εκείνο που εκπέμπει για 15 δευτερόλεπτα η κορυφή του μπουκαλιού μόλις την πιέσετε!


Το JLo Glowing είναι συλλεκτικό άρωμα και κυκλοφορεί σε Eau de Parfum 50 ml (φωτιζόμενο μπουκάλι) και Eau de Parfum 30 ml.



Διαβάστε ακόμα

Κάντο όπως οι stars: Πώς παραμένουν πιστές στη fitness ρουτίνα τους;

Lip gloss για λάμψη; Η Jennifer Lopez έχει αλλάξει πίστα!

Το μυστικό της Jennifer Lopez για γραμμωμένο κορμί