Friday tip: Πώς θα πετύχεις το «monochromatic makeup» τη μεγαλύτερη τάση στο μακιγιάζ

Με ένα μόνο προϊόν μπορείς να φωτίσεις και να αναδείξεις τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου. 

Το «monochromatic makeup» είναι η μεγαλύτερη τάση που έχει κατακλύσει τους τελευταίους μήνες τα social media. Οι beauty lovers, καθημερινά δημιουργούν στο TikTok τα πιο εύκολα beauty hacks με τα οποία μας δείχνουν έξυπνους τρόπους, για το πώς θα πετύχουμε το viral makeup look του καλοκαιριού.

Το pixie cut από τα 90s θα κολακεύσει τα ζυγωματικά και κάθε σημείο του προσώπου σου

Το μονοχρωματικό μακιγιάζ σύμφωνα με τους makeup experts είναι το απόλυτο καλοκαιρινό trend. Πρόκειται για ένα μακιγιάζ που οι σκιές, τα ζυγωματικά και τα χείλη έχουν την ίδια ακριβώς απόχρωση. Ο ίδιος χρωματικός τόνος δημιουργεί ένα ομοιόμορφο, απαλό και φρέσκο αποτέλεσμα που κάνει την επιδερμίδα να ακτινοβολεί λάμψη. Το monochromatic makeup look, μπορεί να είναι σε μπεζ, καφέ, ροδακινί και ροζ αποχρώσεις. Δηλαδή, smoothy υποτόνους που χαρίζουν ένα φυσικό αποτέλεσμα στην επιδερμίδα σαν να μην φοράει ίχνος makeup.

https://www.instagram.com/p/CsgIjMxtc8H/

Πώς θα πετύχεις το monochromatic makeup;

Για να πετύχεις το συγκεκριμένο makeup trend, θα χρειαστείς ένα υγρό ρουζ. Το υγρό ρουζ θεωρείται ως multitasker προϊόν, καθώς τα περισσότερα που υπάρχουν στην αγορά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να χαρίσουν χρώμα στα ζυγωματικά, τα μάτια και τα χείλη. Έτσι, με ένα και μόνο προϊόν μπορείς να πετύχεις το viral makeup trend του TikTok.

Το μονοχρωματικό μακιγιάζ είναι ιδανική επιλογή για τους μήνες του καλοκαιριού, καθώς η επιδερμίδα έχει ανάγκη από ελαφριές υφές που την κάνουν να αναπνέει σωστά κάτω από τον καυτό ήλιο. Less is more! Όσο λιγότερα προϊόντα, τόσο το καλύτερο.

Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει μερικά από τα καλύτερα υγρά ρουζ που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά, τα οποία έχουν ελαφριές υφές και έντονο χρώμα που ταιριάζει σε κάθε τόνο επιδερμίδας. Ρίξε μία ματιά...

Λεπτά μαλλιά: 3 κουρέματα που χαρίζουν extra όγκο