Color Genius: ένας makeup artist στο κινητό σας!

Color Genius: ένας makeup artist στο κινητό σας!

Το νέο makeup app της L'Oréal Paris είναι... genius!

Από εδώ και στο εξής δεν πρόκειται ποτέ ξανά να αναρωτιέστε αν το μακιγιάζ που κάνατε είναι το σωστό σε σχέση με το υπόλοιπο look σας- ούτε να χάνετε χρόνο ψάχνοντας τα ιδανικά χρώματα για το outfit που θα φορέσετε.


Η L'Oréal Paris δημιούργησε το Color Genius, το πιο πρακτικό, fun και δωρεάν application που κάνει όλη τη δουλειά για σας μέσα σε δευτερόλεπτα: εσείς απλά βγάζετε ένα snapshot των ρούχων που θα φορέσετε, το ανεβάζετε και το Color Genius προτείνει τις αποχρώσεις μακιγιάζ που ταιριάζουν και μάλιστα, ανάλογα με το look που θέλετε- αν δηλαδή προτιμάτε match, mix ή αντίθεση στα χρώματα. Το app σας καλεί να διευκρινίσετε αν το outfit που ανεβάσατε είναι για πρωινή ή βραδινή εμφάνιση, και με όλα αυτά τα δεδομένα σας προτείνει στο τέλος τα ιδανικά κραγιόν, σκιές και βερνίκια από την γκάμα της L'Oréal Paris.


Το Color Genius έκανε το ντεμπούτο του στο Φεστιβάλ των Καννών, όπου οι πρέσβειρες της L'Oréal Paris το χρησιμοποίησαν για να βρουν τα χρώματα που ταιριάζουν στις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί- δείτε την υπέρκομψη Madame Ines de la Fressange να δοκιμάζει την εφαρμογή στο video που ακολουθεί.

Προς το παρόν, είναι διαθέσιμο για iPhone αλλά σύντομα έρχεται και για android.