Chanel No5: όλη η μαγεία του θρυλικού αρώματος σε 4 λεπτά!

Chanel No5: όλη η μαγεία του θρυλικού αρώματος σε 4 λεπτά!

Πολύ σύντομα, ο Brad Pitt θα μιλήσει για το λατρεμένο άρωμα- μέχρι τότε απολαύστε ένα υπέροχο video στον μαγικό κόσμο του 

Δέκα μέρες έμειναν μέχρι να δούμε στις οθόνες μας τον Brad Pitt στην καμπάνια του Chanel No5- και το περιμένουμε πώς και πώς από τον Μάιο που μάθαμε την είδηση.


Αφενός γιατι είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του αρώματος (το οποίο μετρά 91 χρόνια!) όπου ο οίκος επιλέγει έναν άντρα να πάρει τη σκυτάλη από τις προηγούμενες μούσες του, βλέπε Nicole Kidman, Vanessa Paradis, Audrey Tautou- αφετέρου γιατί είναι ο Brad Pitt στον οποίο έχουμε αδυναμία (ναι, το ομολογούμε!) αλλά και γιατί το διαφημιστικό σποτ έχει την υπογραφή του σκηνοθέτη Joe Wright, ο οποίος συνεργάζεται με τον οίκο Chanel από το 2006.

«Για να κρατήσεις έναν μύθο μοντέρνο, πρέπει πάντα να αλλάζεις την οπτική από που τον βλέπεις», είπε ο Andrea d'Avack, πρόεδρος του Chanel Fragrance & Beauty. «Είναι η πρώτη φορά που έχουμε έναν άντρα να μιλάει για ένα γυναικείο άρωμα. Πιστεύουμε έντονα πως το άρωμα είναι ένα παιχνίδι αποπλάνησης ανάμεσα σε έναν άντρα, μια γυναίκα αλλά και το ίδιο το άρωμα» συμπλήρωσε.


Υπομονή λίγες μέρες, λοιπόν, μέχρι να να βγει στον αέρα το πολυαναμενόμενο διαφημιστικό σποτ του Chanel No5. Μέχρι τότε, ο οίκος φρόντισε να μας δώσει ένα υπέροχο video, όπου μέσα σε 4 λεπτά ξεδιπλώνεται όλη τη μαγεία και η ιστορία του αρώματος που λατρεύουν οι γυναίκες. Απολαύστε το!