Nivea Aqua Effect: για ενυδάτωση και βαθύ καθαρισμό

Nivea Aqua Effect: για ενυδάτωση και βαθύ καθαρισμό

Νέα σειρά περιποίησης, ιδανική για τις ανάγκες της μικτής/λιπαρής επιδερμίδας

Το να καταφέρει ένα προϊόν να φέρει την ισορροπία στην μικτή επιδερμίδα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Η Nivea, έχοντας μελετήσει τους μηχανισμούς της, κατάφερε να δημιουργήσει 2 νέες φόρμουλες που ανταποκρίνονται τέλεια στις ανάγκες της και μας παρουσιάζει την ανανεωμένη σειρά Aqua Effect.


Εμπλουτισμένα με φυσικά συστατικά, όπως η Βιταμίνη Ε, το Αμυγδαλέλαιο και τα Άλγη Ωκεανού (γνωστά και ως "πράσινος χρυσός του ωκεανού") και διατηρώντας πάντα την αποκλειστική τεχνολογία Hydra IQ για ενυδάτωση που διαρκεί όλη μέρα, τα προϊόντα περιποίησης της Aqua Effect υπόσχονται επιδερμίδα φρέσκια, λαμπερή και καθαρή. Η λοσιόν Nivea Aqua Εffect για Ματ Υφή τονώνει σε βάθος, ενώ ρυθμίζει την παραγωγή σμήγματος και εξουδετερώνει τη γυαλάδα. Παράλληλα, η κρέμα ημέρας Nivea Aqua Εffect για Ματ Υφή είναι ειδικά σχεδιασμένη για να ενυδατώνει βαθιά την επιδερμίδα, χωρίς να φράσσει τους πόρους, χαρίζοντας υγιή, ματ όψη.


Στη σειρά θα βρείτε και το Gel για Βαθύ Καθαρισμό, που περιέχει μικρόκοκκους απολέπισης οι οποίοι απομακρύνουν απαλά τους ρύπους και το σμήγμα και καταπολεμούν τα μαύρα στίγματα, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε όσο συχνά θέλετε. Με τη σειρά Aqua Effect, η Nivea παρουσιάζει μία ολοκληρωμένη λύση για τη μικτη επιδερμίδα χωρίς ατέλειες που πετυχαίνει το στόχο της.


Διαβάστε ακόμα

Κάθε Μέρα Κερδισμένη Μέρα!

Βαθύς καθαρισμός με μια κίνηση!

Νέα ευωδιά στο αγαπημένο Nivea Invisible for Black&White