Lemon sorbet nails: Η Χριστίνα Μπόμπα υιοθέτησε στο manicure την πιο trendy απόχρωση της άνοιξης

Η Χριστίνα επέλεξε στο manicure της μία απαλή κίτρινη απόχρωση με ένα γυαλιστερό top coat που θύμιζε γλασαρισμένο donut.

Η hot απόχρωση που θα μας απασχολήσει τους επόμενους μήνες στο manicure είναι τα lemon sorbet nails. Πρόκειται για μία απαλή, κίτρινη απόχρωση που θυμίζει το χρώμα που έχει το sorbet λεμόνι. Αυτό το φωτεινό χρώμα έρχεται να στολίσει τα άκρα μας τους επόμενους μήνες, τόσο στο mani όσο και στο pedi. Πέρυσι, ήταν το αγαπημένο βερνίκι της Hailey Bieber το οποίο επέλεξε στο manicure της, τον μήνα Αύγουστο και δημιούργησε την τέλεια αντίθεση με την ηλιοκαμένη επιδερμίδα της.

https://www.instagram.com/p/CqYIHJYrmHI/

Tutti frutti nails: Το πιο δημοφιλές manicure του καλοκαιριού -6 σχέδια για να το υιοθετήσεις

Σου αρέσει το sorbet λεμόνι;

Η Χριστίνα Μπόμπα, είναι μία από τις Ελληνίδες celebrities που ενημερώνεται συνεχώς για τις τάσεις και τα trends. Παρόλο που ανήκει στην κατηγορία των πολυάσχολων μαμάδων με τις δίδυμες κόρες της να απαιτούν σχεδόν όλο το δικό της χρόνο και του Σάκη Τανιμανίδη, έχει πάντα τα πιο περιποιημένα άκρα. Αυτή τη φορά, η Χριστίνα επέλεξε για το μανικιούρ της μία απαλή κίτρινη απόχρωση με ένα γυαλιστερό top coat που θύμιζε γλασαρισμένο donut. Η Χριστίνα υιοθέτησε στο manicure της την πιο trendy απόχρωση της άνοιξης, τα lemon sorbet nails!

437082848_18432126229016481_744432052932828379_n.jpg

@chrismpo

Το αμυγδαλωτό manicure της ταίριαζε τέλεια με το κίτρινο παστέλ χρώμα, καθώς φώτιζε τα άκρα της και τα έκανε να φαίνονται ακόμα πιο λεπτά και μακριά. Τα lemon sorbet nails, μπορείς να τα υιοθετήσεις με διάφορους συνδυασμούς. Για παράδειγμα, μπορείς να αντικαταστήσεις την κλασική λευκή γραμμή του γαλλικού με μία λεμονί απόχρωση, αλλά να προσθέσεις κάποιο παιχνιδιάρικο nail art όπως μικρά, διακριτικά lemons σε κάθε νύχι.

434588101_18432126247016481_4912219589409247268_n.jpg

@chrismpo

Το λεμονί μαζί με το πράσινο της μέντας, το λιλά, το ροδακινί και το baby blue είναι τα χρώματα που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας του επόμενους μήνες. Αν σήμερα ή αύριο έχεις ραντεβού στη nail artist σου, δεν έχεις παρά να της ζητήσεις το πιο trendy manicure της άνοιξης, τα lemons sorbet nails.

Ρίξε μία ματιά στην παρακάτω gallery για να δεις το yellow manicure της Χριστίνας Μπόμπα...

Θες να κάνεις αφέλειες; 3 στιλ που ταιριάζουν σε κάθε σχήμα προσώπου