Armani Code Ultimate: το νέο αντρικό άρωμα του Giorgio Armani

Armani Code Ultimate: το νέο αντρικό άρωμα του Giorgio Armani

New entry στην οικογένεια Code, αυτό το ελιξίριο συνδυάζει τη δροσιά με την ένταση

Με κάθε άρωμα Code, ο Giorgio Armani συνθέτει τις πολλαπλές πτυχές της ανδρικής γοητείας. Τώρα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο με το Armani Code Ultimate, Eau de Toilette Intense, ένα πιο έντονο κοκτέιλ, πιο συμπυκνωμένο, που προκαλεί τις αισθήσεις με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του.


Σαν δροσερό, ανάλαφρο αεράκι, οι νότες γκρέιπφρουτ και μανταρινιού δίνουν τις πρώτες εντυπώσεις. Ο γλυκός και αρωματικός αστεροειδής γλυκάνισος αποκαλύπτει γρήγορα μια πιο πολύπλοκη προσωπικότητα. Η διαχρονική κομψότητα του κέδρου και του κυπαρισσιού φωτίζεται από γλυκούς και πουδρέ τόνους ηλιοτρόπιου. Ο αισθησιασμός κορυφώνεται και αρχίζει να εμποτίζει το άρωμα με μια απαλή και εξαιρετικά μοντέρνα νότα δέρματος, προτού εξελιχθεί σε μια ζωηρή και εθιστική αρμονία από κεχριμπάρι, ξύλο και βανίλιας tonka. Αυτά τα δύο απαλά και σαγηνευτικά συστατικά, που περιέχονται ήδη στη βάση του Armani Code, έχουν εξωθηθεί στα όρια στο νέο Armani Code Ultimate.


Για το μπουκάλι του Armani Code, ο Giorgio Armani εμπνέεται από το σμόκιν, μαύρο και γυαλιστερό, με χυτές και, ταυτόχρονα, καθαρές γραμμές. Στο Armani Code Ultimate, η αναζήτηση της πολυτέλειας και της τελειότητας εξελίσσεται ακόμα περισσότερο. Το μαύρο διατηρείται, αλλά το πώμα και το λογότυπο ντύνονται με ένα απαλό χρυσό χρώμα. Τίποτα επιδεικτικό, μια διακριτικά πολύτιμη πινελιά που αναδεικνύει το μπουκάλι και το κουτί με ένα νέο φως- με το χαρακτηριστικό στυλ του αγαπημένου designer.


Δείτε το tv spot του αρώματος, με τον Domenique Melchior, στο video που ακολουθεί