Karl Lagerfeld: ετοιμάζει νέο άρωμα

Karl Lagerfeld: ετοιμάζει νέο άρωμα

Υπέγραψε εικοσαετές συμβόλαιο με τον όμιλο Inter Parfums

«Δεν υπάρχει τίποτα πιο συναρπαστικό από μια νέα συνεργασία και είμαι σίγουρος πως η Inter Parfums θα κινηθεί προς την καλύτερη κατεύθυνση, πως έχουν τη δυνατότητα και πως θα το κάνουν», δήλωσε ο Kaiser στο WWD με αφορμή το καινούριο του συμβόλαιο στην beauty industry.


Η Inter Parfums , που δραστηριοποιείται στον χώρο από το 1982, βάζει την υπογραφή της στα αρώματα πολλών διάσημων οίκων μόδας, ανάμεσά τους οι Balmain, Paul Smith, Jimmy Choo και (μέχρι πρόσφατα) Burberry, και η συνεργασία με τον Lagerfeld σίγουρα αποτελεί ένα ακόμα δυνατό χαρτί στο portfolio της. «Είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους designers στο κόσμο, αν όχι ο πιο ταλαντούχος- και μόνο για αυτό είναι μια μεγάλη πρόκληση για μας να δημιουργήσουμε ένα άρωμα με την υπογραφή του» είπαν στελέχη του οίκου στο WWD.


Από την πλευρά τους, οι στενοί συνεργάτες του Lagerfeld λένε πως επέλεξαν την Inter Parfums για το πάθος της και το επιχειρηματικό της πνεύμα και σύμφωνα με τις φήμες, ήδη έχουν ξεκινήσει να δουλεύουν πάνω στο επόμενο άρωμα του σχεδιαστή, το οποίο έρχεται 2014.



Διαβάστε ακόμα:

O Karl Lagerfeld δεν θα παραιτηθεί ποτέ

Karl Lagerfeld: Γιατί δεν το βρίσκει καλή ιδέα να σχεδιάσει το νυφικό της Keira Knightley;

Αποκαλύφθηκε: η συλλογή μακιγιάζ του Karl Lagerfeld για την Shu Uemura