Δέσποινα Καμπούρη: η νέα, hot συνεργασία της!

Δέσποινα Καμπούρη: η νέα, hot συνεργασία της!

Είναι το πρόσωπο στη νέα καμπάνια της Remington στην Ελλάδα

desp2

Sleek ή wavy; Όποιο και αν είναι το look που θέλετε, η Remington έχει το κατάλληλο εργαλείο styling που είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας και θα σας λύσει τα χέρια.

Αυτή τη φορά δεν θα σας πω για μια νέα άφιξη στην γκάμα της αλλά για μια νέα συνεργασία που μόλις ανακοινώθηκε και είναι... hot! Η Εταιρεία "Δαμκαλίδης ΑΕ" (αποκλειστικός αντιπρόσωπος των προϊόντων προσωπικής περιποίησης Remington στην Ελλάδα), συνεργάστηκε με την γλυκιά, λαμπερή Δέσποινα Καμπούρη, η οποία φωτογραφήθηκε ως πρόσωπο των νέων προϊόντων της.



Σύμφωνα με το concept, η Δέσποινα φωτογραφήθηκε να επιμελείται το χτένισμά της ανάλογα με τις νέες τάσεις της μόδας χρησιμοποιώντας τη νέα σειρά προϊόντων Stylist, η οποία αποτελείται από το σεσουάρ D3710 και το μοναδικό ισιωτικό Multi Styler S6600, δύο εργαλεία που υπόσχονται και δίνουν άψογο αποτέλεσμα, με τον πιο πρακτικό και εύκολο τρόπο.


Να θυμίσουμε πως η Remington είναι από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους κατασκευαστές προϊόντων προσωπικής περιποίησης παγκοσμίως και ο "ειδικός" στα προϊόντα περιποίησης μαλλιών, ξυρίσματος και γυναικείας αποτρίχωσης. Με πλήθος καινοτόμων, μοντέρνων και πρωτοποριακών συσκευών σε κάθε μία προϊοντική κατηγορία στην οποία ειδικεύεται, κερδίζει την εμπιστοσύνη και τον ενθουσιασμό των καταναλωτών σε περισσότερες από 85 χώρες στον κόσμο.