Beyoncé: Ποια είναι η μεγαλύτερη beauty εμμονή της;

Beyoncé: Ποια είναι η μεγαλύτερη beauty εμμονή της;

Την αποκάλυψε σε συνέντευξή της η makeup artist που επιμελείται τις εμφανίσεις της

Σε συνέντευξή της στο The Cut, η Wei Lang, η ειδικός που εμπιστεύεται η Beyoncé, μίλησε για τα μυστικά του μακιγιάζ της αλλά και το beauty accessory στο οποίο η σταρ έχει μεγάλη (πολύ μεγάλη) αδυναμία.


Το φον ντε τεν που χρησιμοποιεί
«Δεν χρησιμοποιώ ιδιαίτερα στην Beyonce. Το μόνο πράγμα που κάνω όταν πρόκειται να βγει (και αυτό γιατί ξέρουμε πως θα την βγάλουν φωτογραφίες) είναι το contouring. Έχει άψογη επιδερμίδα, οπότε δεν έχει ανάγκη από κάλυψη. Όσο για highlighter, βάζω ελάχιστο στο μέτωπο και κάτω από τα μάτια, για να δώσω λίγο περισσότερο φως».


Το must have προϊόν ομορφιάς της
«Λατρεύει τα eyeliner, και τα ζητάει πολύ, και τις βλεφαρίδες. Πάντα χρησιμοποιώ ψεύτικες βλεφαρίδες από mink, που είναι εκπληκτικές. Χρησιμοποιώ τις ψεύτικες βλεφαρίδες "Are Those Real?" της Velour και έχω κάνει και την Beyoncé να τις αγαπήσει- τόσο, που τις αγοράζει με τον τόνο».


Το πιο εντυπωσιακό look της Beyoncé...
«Ήταν στο Met Gala, γιατί αγαπώ την απλότητα. Έλαμπε, και όχι τόσο λόγω του μακιγιάζ της- δηλαδή, δεν ήταν σα να φοράει "μάσκα". Ακριβώς επειδή τα μαλλιά της ήταν τόσο θεατρικά, θέλαμε να κρατήσουμε το μακιγιάζ απλό. Και αυτή είναι και η φιλοσοφία μου: Θέλεις να βλέπεις τη γυναίκα. Φτιάξαμε,λοιπόν, τα φρύδια, άπλωσα στο άνω βλέφαρο μια κρεμώδη, ιριδίζουσα σκιά, καφέ μολύβι κατά μήκος των κάτω βλεφαρίδων και μια λεπτή γραμμή στις πάνω βλεφαρίδες με μαύρο gel eyeliner και φορά προς τα πάνω. Το μόνο χρώμα στο πρόσωπό της που ξεχώριζε ήταν στα χείλη, ένα πορτοκαλί lip gloss. Εκείνη την εποχή τα πορτοκαλί και τα κοραλί ήταν πολύ της μόδα και ως επιλογή "έδεσε" τέλεια με το χτένισμά της».



Διαβάστε ακόμα

Άννα Αλμπάνη: tips & trends από την απόλυτη nail expert!

Ποιο κόκκινο κραγιόν φοράει η Liv Tyler;

Τι κάνει η Cate Blachett για να λάμπει το πρόσωπό της;