Cate Blanchett: «Νιώθω πιο όμορφη τώρα από ό,τι 10 χρόνια πριν»

Cate Blanchett: «Νιώθω πιο όμορφη τώρα από ό,τι 10 χρόνια πριν»

Η star (και πρέσβειρα του beauty brand SK-II) αποκαλύπτει πώς φροντίζει την επιδερμίδα της

«Λατρεύω τα προϊόντα που μπορώ να βάλω το βράδυ- οποιαδήποτε διαδικασία μπορεί να γίνεται ενώ κοιμάμαι και εξοικονομεί χρόνο» είπε η Cate Blanchett στην Fashion Teleghraph. «Αν έχω να διαβάσω κάτι στο κρεβάτι, φοράω μια μάσκα ομορφιάς, απλώνω έλαιο αμυγδάλου στα μαλλιά μου και λούζομαι το πρωί. Προσπαθώ να κοιμάμαι οκτώ ώρες κάθε βράδυ αλλά δεν τα καταφέρνω πάντα. Έχουμε τρία αγόρια και ο ένας θα έρθει στο κρεβάτι μας στις 11, ο άλλος στις 3 και ο τρίτος στις 5- οπότε έχω συνηθίσει να ξυπνάω ανά δύωρο».


«Συχνά ο κόσμος ρωτάει τις ηθοποιούς "Δεν φοβάσαι τον χρόνο;" ή "Δεν νιώθεις άγχος με αυτο;" Προσωπικά αισθάνομαι πολύ λιγοτερη πίεση από πολλούς άλλους γνωστούς μου γιατι έχω μια ρουτίνα που λειτουργεί για μένα. Νιώθω πιο όμορφη τώρα από ό,τι 10 χρόνια πριν και δεν μπορούν όλοι να πούν κάτι τέτοιο. Στην πραγματικότητα, αρκούμαι στα πολύ βασικά προϊόντα φροντίδας και εμπιστεύομαι την SK-II γιατί βλέπω πως μου κάνουν καλό. Πριν από ένα μεγάλο event βάζω μια μάσκα ματιών και μια μάσκα λάμψης.


Φοβάμαι τα facials- δεν θέλω κανέναν να πειράζει την επιδερμίδα μου. Αν το δέρμα σου δείχνει άτονο, μάλλον είσαι και η ίδια κάπως άτονη, οπότε αν πράγματι αισθάνεσια έτσι δοκίμασε τον βελονισμό, που ενεργοποιεί την ροή του αίματος. Εγώ κάνω όποτε μπορώ. Όταν είμαι σε γύρισμα, μου αρέσει να καθαρίζω το πρόσωπό μου με μια ζεστή πετσέτα. Δεν κάνω συχνά απολέπιση, όμως, γιατί ξέρω πως αν καθαρίζω σωστά την επιδερμίδα μου, δεν είνια απαραίτητο. Και αυτό, γιατί δεν θέλω να χάνω χρόνο».



Διαβάστε ακόμα

Τι κάνει η Cate Blachett για να λάμπει το πρόσωπό της;

Αντιγράψτε το look: Τα beach waves της Naomi Watts

Backstage Beauty: το μακιγιάζ στο show Dior Couture