Focus στα μάτια!

Focus στα μάτια!

Με την Repairwear Laser Focus Wrinkle Correcting Eye Cream της Clinique που σβήνει τα ορατά σημάδια γήρανσης

Μετά τον ορό Repairwear Laser Focus Wrinkle & UV Damage Corrector, ο οποίος αντιμετωπίζει τις γραμμές και τις ρυτίδες με ορατά αποτελέσματα αντίστοιχα μιας δερματολογικής θεραπείας laser, η Clinique επικεντρώνει το ενδιαφέρον της στα μάτια: η νέα Repairwear Laser Focus Wrinkle Correcting Eye Cream είναι μοναδικά σχεδιασμένη για να επανορθώνει τα ορατά σημάδια γήρανσης γύρω από ολόκληρη την περιοχή, επαναφέροντας τη νεανικότητα και τη λάμψη στο βλέμμα.


Η πρωτοποριακή της σύνθεση δρα σε πολλά επίπεδα: Επανορθώνει τη φθορά από τις ακτίνες UV και προστατεύει από τους επιθετικούς παράγοντες του περιβάλλοντος, συνδυάζοντας εκχύλισμα από ισχυρά ένζυμα, τα οποία προέρχονται από τον οργανισμό Micrococcus Luteus, έναν από τους πιο ανθεκτικούς οργανισμούς στην υπεριώδη ακτινοβολία που είναι γνωστοί στην επιστήμη με Βιταμίνες C και Ε, που εμποδίζουν την απελευθέρωση των ελεύθερων ριζών και προλαμβάνουν τις μελλοντικές φθορές. Παράλληλα, βελτιώνει ορατά την εμφάνιση των γραμμών και των ρυτίδων, και της υφής συνολικά, στο πόδι της χήνας, τις γραμμές των βλεφάρων και τις γραμμές κάτω από τα μάτια (οι λεπτές γραμμές που διασταυρώνονται κάτω από την περιοχή των ματιών) και ενισχύει την υδρολιπιδική ασπίδα της επιδερμίδας την ενυδατώνει άμεσα και μακροπρόθεσμα , προετοιμάζοντάς την να δεχτεί επιπρόσθετα συστατικά θεραπείας.


Απλώστε την κρέμα ματιών πρωί και βράδυ μετά τον καθαρισμό σε ολόκληρη την περιοχή και τις βλεφαρίδες. Μπορεί να φορεθεί μόνη της ή και κάτω από το makeup. Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιήστε το ισχυρό δίδυμο Repairwear Laser Focus Wrinkle & UV Damage Corrector, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στην περιοχή γύρω από τα μάτια, με τη ΝΕΑ Repairwear Laser Focus Wrinkle Correcting Eye Cream. Ο ορός παρέχει πολλαπλά αντιγηραντικά οφέλη και οδηγεί στην ορατή μείωση των ρυτίδων ενώ η κρέμα ματιών προσφέρει αντιγηραντικά οφέλη και ενισχύει την υδρολιπιδική ασπίδα της επιδερμίδας.