Maybelline New York: Τι ετοιμάζει για την Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη;

Maybelline New York: Τι ετοιμάζει για την Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη;

Για όγδοη σεζόν είναι Official Cosmetics Sponsor στην Mercedes-Benz Fashion Week

Για την σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2013 που ξεκινάει από σήμερα να «περπατάει» στα catwalks της Νέας Υόρκης, το αγαπημένο beauty brand συνεχίζει να συνεργάζεται με κορυφαίους σχεδιαστές, ανάμεσά τους οι Rachel Zoe, DKNY, Lacoste, Bibhu Mohapatra, Richard Chai, Wes Gordon, Mara Hoffman, Marissa Webb, Guilietta, Michael Bastian και Custo Barcelona.

Όσο για τους makeup artists που επιμελούνται τα looks των μοντέλων, η Maybelline New York επέλεξε μερικά από τα κορυφαία ονόματα αυτή τη στιγμή: θα δούμε τον James Kaliardos στο show του Richard Chai, την Charlotte Tilbury στους Rachel Zoe και Bibhu Mohapatra, την Charlotte Willer στους DKNY, Marissa Webb και Mara Hoffman, την Maiya Alleaume στη Lacoste, τον Gato στους Wes Gordon και Custo Barcelona και τον Max Delorme στον Michael Bastian. Και βέβαια, εκτός από το μακιγιάζ, θα δούμε και τα trends στο μανικιούρ για την επόμενη σεζόν, με την σούπερ επιτυχημένη σειρά βερνικιών Color Show Nail Lacquer της MNY να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

«Η μόδα και η ομορφιά ενώνουν τις δυνάμεις τους», είπε ο Global Brand President της Maybelline New York, Damien Bertrand. Κάθε τάση που βγαίνει από τα shows στη Νέα Υόρκη, εμπνέει κάποιον στον κόσμο. «Και είναι πολύ συναρπαστικό για την MNY να συνεργάζεται με σχεδιαστές ώστε να διαμορφώνουν τη μόδα και την ομορφιά του αύριο».

«Όταν κοιτάς το brand, η επιρροή από το backstage είναι φανερή... από την καινοτομία στο design, στις εκπληκτικές αποχρώσεις και φόρμουλες, η εβδομάδα μόδας βρίσκεται μέσα σε ο,τιδήποτε δημιουργεί η Maybelline New York», δήλωσε ο David Greenberg, Πρόεδρος της Maybelline New York. «Αυτό μας επιτρέπει να μάθουμε συνεχώς από τους πιο δημιουργικούς ανθρώπους της βιομηχανίας και να μετατρέπουμε όλο αυτό το οραμα και τον ενθουσιασμό σε προϊόντα fun και glamorous που οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο απολαμβάνουν στην καθημερινότητά τους».

Το Queen.gr θα παρακολουθεί τα shows μαζί με την Maybelline New York και θα σας μεταφέρει όλες τις πληροφορίες για τα looks της επόμενης σεζόν- stay tuned.