Μουτζούρες στα μάτια; Δείτε πώς θα τις σβήσετε στο λεπτό!

Μουτζούρες στα μάτια; Δείτε πώς θα τις σβήσετε στο λεπτό!

Στις νέες αφίξεις της Sephora βρήκαμε την πιο έξυπνη και πρακτική λύση

Eyeliner που "βγήκε εκτος πορείας", μάσκαρα που δεν πρόλαβε να στεγνώσει και ακούμπησε το τόξο κάτω από τα φρύδια- ακόμα και κόκκινο κραγιόν που "ξέφυγε" από το περίγραμμα: σε όλες αυτές τις περιπτώσεις αυτό που συνήθως κάνουμε είναι να πάρουμε ένα q-tip (ή λίγο βαμβάκι), να το βρέξουμε με ένα προϊόν ντεμακιγιάζ και να καθαρίσουμε τις μουτζούρες.

Τώρα, η Sephora κάνει τη διαδικασία ακόμα πιο απλή λανσάροντας το Eye Makeup Remover On-the-Go, που δεν είναι παρά q-tips εμποτισμένα με μια προηγμένη φόρμουλα ντεμακιγιάζ ώστε με μια κίνηση και με ακρίβεια, να διορθώνετε τα λάθη ή τις μουτζούρες στην περιοχή των ματιών, ακόμα και αν πρόκειται για αδιάβροχες φόρμουλες. Εκτός από τα μάτια, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και στα χείλη, καθώς αφαιρεί τέλεια ακόμα και τα πιο πλούσια κραγιόν, με έντονες χρωστικές.

Δεν περιέχει αρώματα ή parabens, είναι κατάλληλο για ευαίσθητα μάτια και για όσες φοράτε φακούς επαφής. Και βέβαια, μπορείτε να το έχετε πάντα στο νεσεσέρ σας για μικροδιορθώσεις που τυχόν χρειάζεται να κάνετε κατά τη διάρκεια της ημέρας, όπου και αν βρίσκεστε! Το κουτάκι περιλαμβάνει 20 εμποτισμένα q- tips.

Διαβάστε ακόμα

I'm Fine (One-One)!

Ήρθε: Το Velvet Manicure της Ciaté

Βρήκαμε: Την πιο... εξωφρενική μάσκαρα της αγοράς!