Αντιγράψτε το look: το casual χτένισμα της Olivia Wilde

Αντιγράψτε το look: το casual χτένισμα της Olivia Wilde

Με επιμελώς ατημέληρα σπαστά μαλλιά στην πρεμιέρα της ταινίας The Incredible Burt Wonder Stone 

Η Olivia Wilde εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας της ταινίας The Incredible Burt Wonder Stone στο Λος Άντζελες, με ένα εκπληκτικό μαύρο Gucci φόρεμα και με σέξι, φυσικό χτένισμα, το οποίο επιμελήθηκε η celebrity hairstylist Mara Roszak για Moroccanoil.

«Επέλεξα ένα χαλαρό look για τα μαλλιά που ήταν ελαφρώς πιο casual και σε αντίθεση με το ύφος του φορέματος ", δήλωσε η Μάρα Roszak. "Τα μαλλιά ήταν χαλαρά χωρισμένα στη μέση και έπεφταν κυμματιστά πάνω από τον ένα ώμο».

H Mara Roszak εξηγεί πως δημιούργησε το Look:

- "Πρώτα άπλωσα μια μικρή ποσότητα από το Moroccanoil Treatment Light στις άκρες των μαλλιών της Olivia για να τα ενυδατώσω και να τα προετοιμάσω για το styling."

- Συνέχισα με το Moroccanoil Curl Control Mousse, το οποίο εφάρμοσα από τις άκρες προς τις ρίζες των μαλλιών της, για να ενισχύσω την υφή του φυσικού κυματισμού τους.

- "Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας σίδερο 1 ¼ για μπούκλες έκανα waves τυλίγοντας τα μαλλιά της χαλαρά στο σίδερο και αφήνοντάς τα να πέσουν ελεύθερα."

-"Αφού πέρασα τα δάχτυλά μου μέσα από τα μαλλιά της, έπιασα τα μαλλιά από τη μία πλευρά πίσω από το αυτί της."

- "Για το τελείωμα, ψέκασα το Moroccanoil Luminous Hairspray Strong για ένα φυσικό αποτέλεσμα και κράτημα μεγάλης διάρκειας».

Διαβάστε ακόμα

Backstage Beauty: Αέρας Λονδίνου στο show του οίκου Kenzo

Αντιγράψτε το look: Τα λαμπερά, ολόισια μαλλιά της Mila Kunis

Κράτημα και λάμψη στα μαλλιά