Τα μυστικά ομορφιάς της Katie Holmes

Τα μυστικά ομορφιάς της Katie Holmes

Ποια συμβουλή ομορφιάς της έδωσε η μαμά της όταν ξεκινούσε την καριέρα της;

Η ηθοποιός- και πρόσωπο της Bobbi Brown και της Alterna- φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού Allure και αποκάλυψε τα αγαπημένα της προϊόντα ομορφιάς αλλα και πώς κρατάει τη γραμμή της.

Το προϊόν που δεν μπορει να αποχωριστεί είναι το blush: «Όπως λέει και η αδελφή μου, δείχνω κίτρινη χωρίς αυτό. Αγαπημένο της, το Shimmer Brick Compact της Bobbi Brown, το οποίο αναμειγνύει με ένα απαλό ροζ.»

Όσο για την φροντίδα της επιδερμίδας της, δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τη μάσκα της SK-II (αγαπημένη και της Kate Bosworth), η οποία αποκκαλύπτει τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας. «Επισης αγαπημένη μου είναι και η κρέμα ημέρας, την οποια αλλάζω κάθε εβδομάδα». Για τα μαλλιά της, εμπιστεύεται το Kendi Oil της Alterna: «Γιατί είναι ελαφρώς σπαστά αλλά όχι με όμορφο τρόπο. Όταν κάνεις μόνη σου πιστολάκι και χρησιμοποιείς αυτό το έλαιο, κάνει θαύματα με το φριζάρισμα» εξηγεί η Katie Holmes.

Για να διατηρήσει τη σιλουέτα της κάνει spinning, yoga, πηγαίνει σε boot-camp και τρώει πολλά λαχανικά- «αν και τον χειμώνα αυτό δεν είναι εύκολο, γιατί το μένο που θέλω να τρώω είναι ζυμαρικά και μπισκοτα!»

Η καλύτερη συμβουλή ομορφιάς που της έδωσε η μητέρα της: «Μου είπε: Μπορεί να είσαι όμορφη, και ταλαντούχα αλλά κανένας δεν θα σε θυμάται αν είσαι κακιά»

Διαβάστε ακόμα

Katie Holmes: Ποια συμβουλή ομορφιάς έδωσε στη Suri;

Katie Holmes: Με ποιο beauty brand μόλις υπέγραψε συνεργασία;

Ιδού: Η Katie Holmes στην πρώτη της διαφήμιση για την Bobbi Brown