Το αγαπημένο προϊόν ομορφιάς της Heidi Klum... δεν είναι προϊόν!

Το αγαπημένο προϊόν ομορφιάς της Heidi Klum... δεν είναι προϊόν!

Tips μακιγιάζ και hair styling από το super model

«Μου αρέσει να παίζω με τα μαλλιά μου, το χτένισμα και την κουπ μου- μπορεί να κόψω αφέλειες και μετά να τα αφήσω να μακρύνουν ξανά», είπε η Heidi Klum σε πρόσφατη συνέντευξή της. «Πιστεύω πως τα μαλλιά μας είναι το αξεσουάρ μας. Σαν ένα ωραίο ζευγάρι παπούτσια. Οπότε πιστεύω πως πρέπει να τα φροντίζουμε και να παίζουμε μαζί τους, να μην είναι πάντα ίδια. Όπως δεν θέλεις να φοράς πάντα τα ίδια παπούτσια ή να κρατάς την ίδια τσάντα- νομίζω πως είναι fun να αλλάζεις look».

Τι συμβουλές θα έδινε στις γυναίκες για το μακιγιαζ τους: «Αυτό που πιστεύω οτι είναι το πιο δύσκολο για όλες μας, είναι να βρούμε το σωστό φον ντε τεν. Πιστεύω πως οι BB Creams πραγματικά βοηθούν γιατί είναι πολύ πιο ελαφριές με SPF, και δίνουν κάλυψη. Αγαπημένη μου είναι μιας Ευρωπαϊκής εταιρείας που λέγεται Astor. Αναδεικνύει την ομορφιά σου αλλά δεν δίνει βαριά κάλυψη. Επίσης, δεν χρειάζεται να τρελαίνεστε και να φοράτε πολύ μακιγιάζ. Αρκεί μια καφέ ή ιριδίζουσα σκιά, πάντα λίγη μάσκαρα και οπωσδήποτε ένα ψαλιδάκι για βλεφαρίδες, λίγο lip gloss και λίγο ροδαλά μάγουλα. Αν ετοιμάζεστε ια βραδινή έξοδο, δοκιμάστε κάτι περισσότερο, για παράδειγμα κάντε cat eye στα μάτια, αλλά τίποτε υπερβολικό.»

Το προϊόν ομορφιάς που δεν αποχωρίζεται: «Τα γυαλιά ηλίου μου! Τα έχω πάντα μαζί μου- και ένα κραγιόν για να δίνω μια μικρή λάμψη στα χείλη και κυρίως, να είναι πάντα ενυδατωμένα.»