Η Katie Holmes στη νέα καμπάνια της Bobbi Brown

Η Katie Holmes στη νέα καμπάνια της Bobbi Brown

"Φοράει"... Navy & Nude

Η καλοκαιρινή συλλογή της Bobbi Brown λανσάρεται αυτές τις μέρες στην αμερικάνικη αγορά και το site του περιοδικού People έχει λεπτομέρειες από την καμπάνια όπου πρωταγωνιστεί η Katie Holmes καθώς και τα προϊόντα που χρησιμοποίησε η Bobbi Brown για το μακιγιάζ της.

«Η συλλογή συνδυάζει ροζ και ουδέτερες αποχρώσεις με navy, για ένα μακιγιάζ που δεν κρύβει παγίδες και που μπορεί να φορεθεί άνετα μέχρι το φθινόπωρο. Μου αρέσει που είναι εύκολο και ευέλικτο- το look σου είναι ο,τιδήποτε ταιριάζει με το προσωπικό σου στυλ», είπε η Bobbi Brown.

Για το μακιγιάζ της Katie Holmes, δημιουργησε σαγηνευτικά smoky eyes συνδυάζοντας navy eyeliner με σκιές στις αποχρώσεις του σχιστόλιθου, του τσιμέντου και του καφέ-γκρι. Κάτησε την επιδερμίδα της απόλυτα φυσική, απλώνοντας μια ενυδατική με χρώμα και στα ζυγωματικά ένα πέπλο της νέας ιριδίζουσας παλέτας για το πρόσωπο Pink Brightening Brick, αγαπημένη της ηθοποιού.

«Θέλησα να δημιουργήσω ένα βραδυνό look που θα ένιωθε όμορφα με αυτό και που θα ήταν πιστό στο προσωπικό της στυλ», είπε η διάσημη makeup artist.