Lara Stone: Τα μυστικά ομορφιάς ενός top model...

Lara Stone: Τα μυστικά ομορφιάς ενός top model...

... δεν είναι μυστικά! 

Ένα από τα πιο hot ονόματα των catwalks, η Lara Stone, μπήκε πρόσφατα στην οικογένεια της L'Oréal Paris και στην ομάδα με τις λαμπερές μούσες της. Με αυτή την αφορμή, μίλησε για τις beauty συνήθειές της αλλά και πώς διατηρεί τη σιλουέτα της.

Καθώς μεγάλωνες ένιωθες πως σε αντιμετώπιζαν διαφορετικά λόγω της ομορφιάς σου;

Με πείραζαν αρκετά για την εμφάνισή μου. Ήμουν πολύ πιο ψηλή από τα υπόλοιπα κορίτσια (και τα αγόρια) στο σχολείο και το κενό που έχω στα δόντια μου με έκανε να δείχνω ακόμα πιο περιεργη.

Ποια είναι τα προϊόντα ομορφιάς που δεν μπορείς να αποχωριστείς;

Λατρεύω το καινούριο serum της σειράς Skin Perfection της L'Oreal Paris. Αφήνει την επιδερμίδα μου μεταξένια και χωρίς κανένα ψεγάδι. Μου είναι απαραίτητο για να δείχνω φρέσκια στο ξεκίνημα κάθε μέρας. Στο μακιγιάζ, αγαπώ το κραγιόν Color Riche L'Extraordinaire No 601, γιατί και δίνει χρώμα και ενυδατώνει τα χείλη με έναν εντελώς καινούριο τρόπο. Στα μαλλιά μου χρησιμοποιώ το έλαιο Elvive Extraordinary Oil γιατί δίνει αυτή την έξτρα λάμψη και υπέροχη υφή που κάνουν τη διαφορά.

Ποια είναι τα μυστικά της ομορφιάς σου;

Δεν είναι μυστικά: ο ύπνος και πολύ νερό.

Πώς προετοιμάζεσαι για το κόκκινο χαλί;

Δεν μου αρέσει να ξοδεύω πολλές ώρες για να ετοιμάζομαι. Θέλω να κρατάω τα πράγματα απλά και έτσι προτιμώ το φυσικό μακιγιάζ και ένα χτένισμα που να μην είναι πολύ σοφιστικέ.

Πώς διατηρείς την επιδερμίδα σου χωρίς ψεγάδια;

Είχα θέματα με τον ανομοιόμορφο τόνο αλλά οι BB και μετά οι CC Creams (όπως η Nude Magic) έδωσαν τέλος σ'αυτό! Είναι ο καλύτερος τρόπος να διορθώσω και να απαλύνω την επιδερμίδα μου, χωρίς να φαίνεται.

Πώς διατηρείς την σιλουέτα σου;

Χρησιμοποιώ πολύ το βιβλίο μαγειρικής του James Duigan, Clean and Lean, μου αρέσουν όλες οι απλές, υγιεινές, νόστιμες συνταγές του. Γυμνάζομαι με personal trainer, κάνω γιόγκα και τρώω πολύ υγιενά. Αλλά μία φορά την εβδομάδα, επιτρέπω στον εαυτό μου να κάνει παρασπονδία.