Το μυστικό της Beyonce για λαμπερή επιδερμίδα... είναι στο μπάνιο σας!

Το μυστικό της Beyonce για λαμπερή επιδερμίδα... είναι στο μπάνιο σας!

Τα αποκαλύπτει όλα η αγαπημένη της makeup artist!  

Η Francesca Tolot είναι ανάμεσα στις πιο παλιές και περιζήτητες makeup artists της showbiz και είναι εκείνη που επιμελείται τις εμφανίσεις της Beyonce πάνω στη σκηνή- αλλά και εκτός.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο grazia daily, η ειδικός αποκάλυψε κάποια από τα μυστικά ομορφιάς της διάσημης πελάτισσάς της- και ένα από αυτά υπάρχει (κατά πάσα πιθανότητα) στο μπάνιο σας!

"Όταν έχουμε να κάνουμε ένα "γυμνό" look, χρησιμοποιώ ελάχιστα προϊόντα μακιγιάζ. Για παράδειγμα, χρησιμοποιώ ενυδατική και ίσως λίγο concealer και lip balm. Αγαπώ το The Radiant Concealer της La MER. Έχει ωραία κάλυψη, είναι πολύ ενυδατικό και δεν στεγνώνει.

Το μυστικό πίσω από την λαμπερή επιδερμίδα της είναι το baby oil! Μετά το αφαιρείς με μια πετσέτα και η επιδερμίδα δείχνει τόσο όμορφη και βελούδινη και απαλή. Και μερικές φορές το αναμειγνύω με ένα ιριδίζον προϊόν σώματος.

Μια μάσκαρα που χρησιμοποιώ πολύ στην Beyonce είναι η Extreme Dimension της MAC. Επίσης αγαπημένη μου είναι η Voluminous Million Lashes της L'Oreal και μάλιστα, δεν χρησιμοποιώ σχεδόν ποτέ ψεύτικες βλεφαρίδες στην Beyonce. Κάποια στιγμή σκέφτηκα πως οι ψεύτικες βλεφαρίδες είναι ντεμοντέ, εκτός αν θέλεις να δημιουργήσεις ένα ρετρό look. Το συζήτησα με εκείνην και συμφώνησε, οπότε τις εγκαταλείψαμε" είπε η Francesca Tolot για την star.