Το μεγάλο beauty secret της Sofia Vergara!

Το μεγάλο beauty secret της Sofia Vergara!

Η πρωταγωνίστρια του Modern Family μίλησε στο allure

Η ηθοποιός φωτογραφήθηκε για το καινούριο τεύχος του περιοδικού allure και στη συνέντευξη που έδωσε, μεταξύ άλλων μίλησε και για το πώς άλλαξε η εμφάνισή της όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο Hollywood- και αποκάλυψε κάτι που δεν γνωρίζαμε για κείνη!

"Το μακιγιάζ μου δεν έχει αλλάξει πολύ. Από τη στιγμή που θα βρεις τι σου ταιριάζει, μένεις σε αυτό", λέει η Sofia Vergara. Όμως, τα μαλλιά της είναι άλλη υπόθεση: Τα έβαψε πολύ σκούρα για μια οντισιόν με τον Adam Sandler, έκοψε αφέλειες και πειραματίστηκε με σινιόν. Όμως με κανένα από αυτά τα looks δεν ένιωθε ο εαυτός της. "Όταν άρχισα να εργάζομαι στο Los Angeles, τα φυσικά ξανθά μαλλιά μου μπέρδευαν τους υπεύθυνους casting γιατί ήμουν Λατίνα και είχα και την ανάλογη προφορά. Τώρα ο κόσμος το ξέρει πλέον πως είμαι Λατίνα. Δεν χρειάζεται να προσποιούμαι. Βλέπω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και με αναγνωρίζω" είπε η ηθοποιός.

Όσο για το beauty "μυστικό" της, "Έχω ξανθές βλεφαρίδες! Δεν τις βλέπεις αν δεν βάλω μάσκαρα" είπε η Sofia Vergara που ωρα πρόσωπο του brand CoverGirl έχει στο νεσεσέρ της την μάσκαρα Bombshell για όγκο και βαθύ, μαύρο χρώμα.