So fresh! 4 tips για να διατηρείς τη φρεσκάδα σου καθημερινά

Βιβή Αγγελάκη
So fresh! 4 tips για να διατηρείς τη φρεσκάδα σου καθημερινά

Το σενάριο είναι γνωστό, ξυπνάς, κάνεις ένα γρήγορο ντους με το NIVEA Crème Care σου και ξεκινάς τον καθημερινό σου «μαραθώνιο»! Είτε είσαι εργαζόμενη, μητέρα, εργαζόμενη μητέρα, φοιτήτρια ή οτιδήποτε άλλο, η μέρα σου έχει απαιτήσεις και το μόνο που θες είναι να νιώθεις και να είσαι φρέσκια όσο τρέχεις για να τα προλάβεις όλα. Μην ανησυχείς, είμαστε εδώ για να σου δώσουμε τα μόνα 5 tips που χρειάζεσαι για να το πετύχεις...

Πρόσεχε τα ρούχα σου
Τα φρεσκοπλυμένα ρούχα μυρίζουν τέλεια και σε κάνουν να νιώθεις υπέροχα. Τι συμβαίνει όμως και τα δικά σου δεν μυρίζουν πάντα απορρυπαντικό ακόμα κι αν τα έχεις μόλις πάρει από τα σιδερωμένα; Οι ντουλάπες σου δεν αερίζονται σωστά κι έτσι τα ρούχα χάνουν την μυρωδιά τους. Άνοιγε λοιπόν τις ντουλάπες σου για να τις αερίζεις συχνά και τα ρούχα σου θα μυρίζουν τέλεια κάθε μέρα!

ntoulapa 10680

Μην το παρακάνεις με τα προϊόντα
Ναι, πρέπει να ενυδατώνεσαι σωστά τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα αλλά αν το παρακάνεις με την χρήση των προϊόντων τότε στην μέση της ημέρας θα καταλήξεις να νιώθεις.... Βρώμικη! Μια ενυδατική κρέμα σώματος και το αντηλιακό σου αρκούν για να νιώθεις φρέσκια όλη μέρα.

Διάλεξε σωστά το αποσμητικό σου
Κάποια σε προστατεύουν αλλά δεν μυρίζουν ωραία. Κάποια μυρίζουν ωραία αλλά δεν σε προστατεύουν καθόλου... υπάρχει ένα που τα κάνει όλα ΚΑΙ περιποιείται παράλληλα το δέρμα σου: το νέο NIVEA Protect & Care είναι το μόνο αποσμητικό που χρειάζεσαι. Περιέχει πολύτιμα συστατικά της κρέμας NIVEA και άρα προσφέρει την ίδια φροντίδα και φυσικά μυρίζει ακριβώς το ίδιο!

main2 7fbdb

Είσαι όλη μέρα on the go... η προστασία είναι απαραίτητη και το NIVEA Protect & Care σου την χαρίζει για 48 ολόκληρες ώρες! Extra tip: Το ήξερες πως με το ξύρισμα η επιδερμίδα σου υποφέρει; Με το NIVEA Protect & Care την προστατεύεις αποτελεσματικά, την ενυδατώνεις και ξεχνάς τους ερεθισμούς!

Απόφυγε το βαρύ μακιγιάζ
Θα έχεις παρατηρήσει πως κατά την διάρκεια της ημέρας, το πρόσωπό σου είτε εκκρίνει περισσότερη λιπαρότητα ή αν έχεις ξηρό δέρμα, μοιάζει αφυδατωμένο 100%. Και τα δύο οφείλονται στο βαρύ μακιγιάζ και για να μην ξανανιώσεις πως πρέπει επειγόντως να ξεπλύνεις το πρόσωπό σου, τότε πρέπει να το αποφύγεις. Φόρα το αντηλιακό σου ή μια κρέμα ΒΒ και διατήρησε το υπόλοιπο μακιγιάζ στο minimum.