Αχ Valentina!

Αχ Valentina!

Το νέο γυναικείο σκανταλιάρικο άρωμα του Valentino παίζει με τις αντιθέσεις.

Το Valentina είναι ένα Italian Floral Oriental άρωμα που έχει έντονο και μοναδικό χαρακτήρα. Το μπουκέτο του Valentina, έχει σε κάθε πλευρά του από ένα παρόδοξο συνδυασμό που κλείνεται σε ένα μπουκάλι που φορά τρία άνθη.

Αυτά τα άνθη είναι το έμβλημα του οίκου Valentino σε απαλές αποχρώσεις του λευκού, του ιβουάρ και του χρώματος του δέρματος. Είναι τα χρώματα που χαρακτηρίζουν τις τελευταίες συλλογές του Οίκου και αντιπροσωπεύουν τις αντιθέσεις και τις αντιφάσεις, που στο άρωμα γίνονται πράξη με την αντίθεση της σκανταλιάς και της αθωότητας, της εγκράτειας και της τόλμης.

Το περγαμόντο από την Καλαβρία, ένας ύμνος στην αφθονία και στην δροσιά, κλονίζεται από την θρασύτηττα της λευκής τρούφας Alba. Mε τη σειρά τους, το γιασεμί, το άνθος πορτοκαλιού Amalfi και o υάκυνθος εξυμνούν την εκτυφλωτική ομορφιά, και αντισταθμίζονται από την επαναστατική γλυκύτητα της άγριας φράουλας.
Τέλος, η ευγένεια του κέδρου παρασύρεται από τον αισθησιασμό του άμπαρου που αιχμαλωτίζει. Στη βάση του έχει επίσης και βανίλια.

Στο σύνολο του το Valentina είναι ένα ξεχωριστό, φωτεινό άρωμα που αφήνει μια απρόσμενη αύρα, κλασσική όσο και μοντέρνα και έχει ένα νεανικό ατίθασο χαρακτήρα.