The Queen's Experts: Pro tips για να πετύχεις την viral τάση στο ρουζ για ξεκούραστη επιδερμίδα

Η education manager του Armani Beauty, μας δείχνει πώς να εφαρμόσουμε το blush για να φανεί η επιδερμίδα πιο ξεκούραστη, ζωηρή και ρόδινη! Δες παρακάτω όλα τα βήματα...

Το Νο1 προϊόν στο μακιγιάζ αυτή τη χρονιά είναι αναμφισβήτητα το ρουζ. Το ρουζ με μία και μόνο κίνηση, μπορεί να φωτίσει και να χαρίσει χρώμα στα χαρακτηριστικά του προσώπου. Η τελευταία, viral, τεχνική που έχουν δημιουργήσει οι beauty lovers και οι makeup artists με το ρουζ, ακούει στο όνομα «glazed blush». Αν κάνεις scroll στη ροή του TikTok θα δεις δεκάδες videos με tips για το πώς μπορείς να πετύχεις κι εσύ τη viral τάση στο μακιγιάζ.

Easter gifts! Τα ωραιότερα και πιο χρήσιμα beauty items για να κάνεις δώρο το Πάσχα

Τι είναι η τεχνική glazed blush;

Η τεχνική glazed blush, εστιάζει στα ζυγωματικά . Τα μάγουλα αποκτούν μία glossy οψη και μία ροδαλή απόχρωση που ακτινοβολεί λάμψη από μακριά. Στο glazed blush, πρωταγωνιστούν οι ροζ αποχρώσεις, ωστόσο, αν θες να επιλέξεις ροδακινί ή πιο nude τόνους, go for it! Το συγκεκριμένο μακιγιάζ, έχει γίνει πολύ δημοφιλές καθώς οι ροζ αποχρώσεις χαρίζουν μία απίστευτη φρεσκάδα και νεανική όψη στην επιδερμίδα, «εξαφανίζοντας» τα σημάδια κούρασης σε χρόνο μηδέν.

Φεύγεις για διακοπές; 6 προϊόντα που πρέπει να έχεις μαζί σου -Όχι δεν είναι το foundation

Retrofete-clp-F24-012-(1).jpg

Κάπου εδώ, αξίζει να σημειώσουμε, ότι το ρουζ δεν τοποθετείται -πλέον- με τον ίδιο τρόπο που θυμόμαστε από τα αγαπημένα 90s και 00s. Είναι ένα beauty item που έχει αλλάξει σημαντικά τα τελευταία χρόνια, τόσο στον τρόπο εφαρμογής του όσο και στη μορφή του. Για να πετύχεις την τεχνική glazed blush λοιπόν, θα χρειαστείς ένα ρουζ σε υγρή μορφή ή σε στικ, καθώς εφαρμόζεται πιο εύκολα, χωρίς κανένα περιθώριο λάθους.

Όλα τα tips από την expert του Armani Beauty

Μην ανησυχείς! Δεν θα σε αφήναμε έτσι! Για να έχεις το τέλειο φυσικό αποτέλεσμα, που θα κάνει την επιδερμίδα και το βλέμμα σου να ακτινοβολούν από ζωντάνια και λάμψη, απευθυνθήκαμε στην Education Manager του Armani Beauty, Δήμητρα Καραβαγγέλη, για να μας πει όλα τα βήματα που θα σε οδηγήσουν στην απόλυτη επιτυχία!

437550941_812132794297761_9189457108340409615_n.jpg

Δήμητρα Καραβαγγέλη, Education Manager Armani Beauty

Pro tips για να πετύχεις το glazed blush trend:

Μπορεί να σου φαίνεται εύκολο, αλλά αν τοποθετήσεις σε λάθος σημείο το ρουζ μπορεί να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα και να κάνει το πρόσωπό σου να φαίνεται πλατύ ακόμα κι αν έχεις γωνίες. Για να πετύχεις το glazed blush trend χρειάζεσαι ένα κρεμώδες blush κι ένα υγρό προϊόν λάμψης προσώπου, μας εξήγησε η Δήμητρα Καραβαγγέλη.

Ένα έξυπνο και εύκολο tip για να βρεις το σωστό σημείο, είναι να χαμογελάσεις μπροστά στον καθρέφτη και να τοποθετήσεις το υγρό blush στα «μήλα» που δημιουργούνται όταν χαμογελάς, ακολουθώντας πάντοτε την ανοδική πορεία που ορίζει το οστό του ζυγωματικού σου.

Ξεκινάς δηλαδή απλώνοντας με τα δάχτυλά σου ανοδικά, σβήνοντας μέχρι τις ρίζες των μαλλιών, κοντά στο ύψος των ματιών σου. Στην συνέχεια, χρησιμοποίησε την κρεμώδη λάμψη επάνω από το ρουζ, δίνοντας έμφαση στα σημεία ψηλά στα ζυγωματικά. Αυτή η τεχνική χαρίζει εφέ lift στα χαρακτηριστικά του προσώπου και κάνει την επιδερμίδα σου να δείχνει άμεσα πιο ξεκούραστη και fresh. Τέλος, μην φοβηθείς να χρησιμοποιήσεις αρκετό χρώμα μιας κι αυτό είναι το μυστικό! Καλή επιτυχία!

1714567306009-179803483-Versace-clp-S24-020-(1).jpg

Στην παρακάτω gallery θα βρεις μερικά από τα αγαπημένα μας υγρά ρουζ, τα οποία λατρεύουμε να χρησιμοποιούμε ξανά και ξανά. Είναι εύκολα στη χρήση τους και χαρίζουν ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα που διαρκεί. Ρίξε μία ματιά...

Matte skin! 7 καθαριστικά προσώπου για λιπαρές επιδερμίδες