Essie Ballet Slippers: το πιο δημοφιλές νυφικό βερνίκι

Essie Ballet Slippers: το πιο δημοφιλές νυφικό βερνίκι

Τι είναι αυτό που το κάνει τόσο αγαπημένο;

Όταν η Essie Weingarten επισκέφθηκε την Αθήνα το προηγούμενο φθινόπωρο για την παρουσίαση της νέας της συλλογής, μας είπε πως αγαπάει κάθε ένα από τα (εκατοντάδες) βερνίκια που έχει δημιουργήσει μέχρι σήμερα. Όμως ανάμεσα στις αδυναμίες της είναι το Ballet Slippers, στην πιο ντελικάτη ροζ απόχρωση, που είναι ιδανική για όλες τις ώρες, είναι η πιο ασφαλής και κομψή επιλογή και ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες.

Την ίδια άποψη φαίνεται πως έχουν οι περισσότερες νύφες όταν πρόκειται να επιλέξουν την απόχρωση του νυφικού τους μανικιούρ, κρατώντας σταθερά το Ballet Slippers στις πρώτες θέσεις των best sellers. Τι είναι αυτό που το κάνει τόσο ξεχωριστό;

Το site Racked.com μίλησε με την Essie και τη ρώτησε για την έμπνευσή της πίσω από το χρώμα: « Όταν ήμουν μικρή λάτρευα το μπαλέτο και μεγαλώνοντας έβρισκα πως τα παπούτσια του μπαλέτου είναι τόσο θηλυκά. Κάποτε, λοιπόν, πίστευα πως θα γίνω πρίμα μπαλαρίνα- ποιος να το'ξερε ότι θα καταλήξω στη βιομηχανία της ομορφιάς... Όμως το γεγονός πως αυτή η συγκεκριμένη απόχρωση βρίσκεται συνέχεια ανάμεσα στις πιο αγαπημένες των γυναικών, είναι η απόδειξη πως τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα».