The Body Shop Vineyard Peach

The Body Shop Vineyard Peach

Μια λαχταριστή, special edition σειρά περιποίησης για το σώμα

Αν αγαπάτε τις φρουτώδεις ευωδιές, αυτή η νέα σειρά της The Body Shop θα μπει στη λίστα με τα αγαπημένα σας. Πρωταγωνιστής της, η ειδική ποικιλία Vineyard Peach, η οποία μεγαλώνει δίπλα σε αμπελώνες όπου το πλούσιο έδαφος την τροφοδοτεί με πολύτιμα συστατικά, με αποτέλεσμα τα πιο απολαυστικά, ζουμερά, ολόγλυκα ροδάκινα που μπορεί κανείς να φανταστεί!


Αυτά τα απίθανα φρούτα- και ιδιαίτερα το πολύτιμο λάδι από τον πυρήνα τους- προσφέρουν στα προϊόντα της σειράς όλες τις ευεργετικές τους ιδιότητες για την φροντίδα της επιδερμίδας χαρίζοντας βελούδινη απαλότητα, 24ωρη ενυδάτωση και βαθιά θρέψη. Και βέβαια, αγκαλιάζουν το σώμα με μια λαχταριστή ευωδιά, που παρατείνει τις αναμνήσεις του καλοκαιριού ακόμα και όταν έχουμε επιστρέψει στην πόλη για τα καλά!


Στη σειρά Vineyard Peach της The Body Shop θα βρείτε το Body Butter που με την πλούσια υφή του προσφέρει εντατική φροντίδα στην επιδερμίδα, το Body Scrub το οποίο, χάρη στα τριμμένα κουκούτσια ροδάκινου που περιέχει, καθαρίζει μαλακά, αφήνοντας το δέρμα μεταξένια απαλό, λείο και μυρωδάτο, το διάφανο Shower Gel που καθαρίζει απαλά και αγκαλιάζει διακριτικά το σώμα με την φρουτένια εωδιά του και την ελαφριά Body Lotion, που είναι ιδανική για καθημερινή ενυδάτωση, απορροφάται αμέσως και τονώνει τις αισθήσεις.



Διαβάστε ακόμα:

The Body Shop: Scents of the World

Go (coco)nuts!

Αλλάξτε λάδια!