Μικρό βουρτσάκι... Μεγάλο αποτέλεσμα!

Μικρό βουρτσάκι... Μεγάλο αποτέλεσμα!

Η νέα Bottom Lash Mascara της Clinique θα σας λύσει τα χέρια

Σύμφωνα με έρευνα που έκανε προσφατα η Clinique, το 82% των γυναικών φορούν μάσκαρα καθημερινά και από αυτές, το 80% είπε πως το βουρτσάκι της αγαπημένης τους μάσκαρα δεν τις βολεύει για τις κάτω βλεφαρίδες και, συνήθως, μουτζουρώνονται (συμβαίνει σε όλες μας, νομίζω).


Η Clinique απαντάει ακριβώς σε αυτή την ανάγκη με μια νέα μάσκαρα, ειδικά σχεδιασμένη για τις κάτω βλεφαρίδες και με σούπερ σταθερή σύνθεση, που μένει στη θέση της για 24 ώρες. Το βουρτσάκι της νέας Bottom Lash Mascara είναι μικρό και λεπτό, ακριβώς στο μέγεθος που χρειάζεται για να αγκαλιάσει τέλεια τις κοντές κάτω βλεφαρίδες, να τους δώσει σχήμα και φυσικό αποτέλεσμα με ένταση. Όσο για τη φόρμουλα, ενεργοποιείται θερμικά και προσφέρει σταθερό αποτέλεσμα για 24 ώρες χωρίς να μουτζουρώνει ή να σπάει, είναι ανθεκτική στο κρύο νερόκαι είναι ενισχυμένη με jojoba oil που θρέφει και απαλύνει τις βλεφαρίδες. Για να την αφαιρέσετε δεν έχετε παρά να περάσετε τις βλεφαρίδες με βαμβάκι βουτηγμένο σε ζεστό νερό και να συνεχίσετε κανονικά την ιεροτελεστία καθαρισμού του προσώπου σας.


Η Bottom Lash Mascara φιλοξενείται σε μια όμορφη ασημί συσκευασία με το χαρακτηριστικό floral οικόσημο της Clinique, κυκλοφορεί σε μαύρο χρώμα και συνδυάζεται μοναδικά με όλες τις μάσκαρα της Clinique για απόλυτα εντυπωσιακό βλέμμα.



Διαβάστε ακόμα

Volume στο τέρμα!

Even Better Concealer από την Clinique

Η μπρονζέ πούδρα που σας προσέχει