Έρχεται: η νέα σειρά μακιγιάζ ck one color

Έρχεται: η νέα σειρά μακιγιάζ ck one color

Ο Calvin Klein υπογράφει μοναδικά προϊόντα που αναδεικνύουν τον πιο όμορφο εαυτό μας!

Χρώμα, υφές, design, ποιότητα: τα προϊόντα της νέας συλλογής μακιγιάζ ck one color του αγαπημένου αμερικανού designer είναι ξεχωριστά, προσεγμένα μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια!


Μέσα από αυτή τη νέα συλλογή- που έρχεται αποκλειστικά στα notos galleries στο τέλος Νοεμβρίου- o Calvin Klein αποτυπώνει απόλυτα τη φιλοσοφία του: να αναδεικνύει την ομορφιά και την γοητεία της κάθε γυναίκας με απλό τρόπο, μακριά από στερεότυπα και υπερβολές. Το μακιγιάζ ck one color δεν έχει στόχο να αλλάξει το πρόσωπό μας παρά να φέρει στο φως την αυθεντική, πραγματική μας ομορφιά, να μας δώσει τα "εργαλεία" να ανακαλύψουμε τα δυνατά μας σημεία και να τα αναδείξουμε μέσα από 3 "ομάδες" προϊόντων:


Η "Look Real" αποτελείται από εξαιρετικές βάσεις μακιγιάζ, με ανάλαφρες υφές, σε υγρή και κρεμώδη μορφή, που απλώνονται με μεγάλη ευκολία. Προηγμένες τεχνολογικά πούδρες, πιο ανάλαφρες και από τον αέρα πρωταγωνιστούν στις φόρμουλες και προσφέρουν τόσο φυσική, τέλεια κάλυψη που δίνει την αίσθηση σα να μη φοράς μακιγιάζ.

Στην "Define Youself" θα βρείτε τα νέα αντικείμενα πόθου για το νεσεσέρ σας, προϊόντα μακιγιάζ που δίνουν ένταση στα χείλη, τα ζυγωματικά, τα μάτια, από Mascara μέχρι Eyeshadow Base και Cream+Powder Bronzer Duo. Οι εξειδικευμένες και πρακτικές συσκευασίες τους κάνουν την εφαρμογή παιχνιδάκι και έτσι είναι στο χέρι σας να δημιουργήσετε ένα απαλό, ρομαντικό ή δραματικό look.


Στην "Add Intensity" το χρώμα είναι ο πρωταγωνιστής. Παλέτες σκιών, Gloss Eyecolor, Pure Colo Lipstick, Long Wear+ Shine Nail Color, για χείλη που μένουν αξέχαστα, μάτια που λάμπουν, νύχια που φέρνουν την κομψότητα στα άκρα.


Όσο για τις συσκευασίες τους, είναι μοντέρνες, μίνιμαλ και εκκεντρικές, ακολουθούν τη φιλοσοφία ck one, παίζουν με το άσπρο-μαύρο, ανάμεσα σε ματ και γυαλιστερές αποχρώσεις, σε μια μοναδική εμπειρία αφής. Αυτά, για μια πρώτη γνωριμία με τη συλλογή ck one color- σύντομα θα επανέλθουμε με περισσότερες λεπτομέρειες για τα ιδιαίτερα προϊόντα της.