Take your Chance!

Take your Chance!

Τα λατρεμένα αρώματα Chance του οίκου Chanel μπαίνουν σε μεγαλύτερο μπουκάλι

Η Coco Chanel πίστευε πάντοτε στην τύχη- όχι όμως στο τυχαίο. Πίστευε πως την τύχη της την δημιουργούσε η ίδια, ήταν μια στάση ζωής για την μεγάλη Κυρία της μόδας - και υπήρξε έμπνευση για μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές αρωμάτων στην ιστορία του οίκου, την Chance.


Αυτή τη σεζόν, η... "Τύχη" μας μεγαλώνει (ευχόμαστε και κυριολεκτικά!) και τα τρία αρώματα Chance φιλοξενούνται σε μεγαλύτερα μπουκάλια των 150 ml! Το original Chance, είναι ένα λουλουδάτο ελιξίριο που περιστρέφεται γύρω από το γιασεμί, το ροζ πιπέρι και το κεχριμπάρι, μια αρμονία που συνεχώς εξελίσσεται, αποκαλύπτει διαφορετικές πλευρές της και ξαφνιάζει.


Το Chance Eau Fraiche είναι πιο ελαφρύ, λαμπερό και λουλουδάτο, με ζωηρές νότες εσπεριδοειδών, Jasmine Absolute στην καρδιά του και στη βάση του φρέσκο vetiver, ξύλο και κεχριμπάρι ενώ στην πιο πρόσφατη εκδοχή του Chance, το Chance Eau Tendre, μπαίνει στο κοκτέιλ και μια ιδέα φρούτων, κυδώνι και γκρέιπφρουτ, που φλερτάρουν με νότες White musk, Jasmine Absolute και κέδρο στη βάση του.


Διαβάστε ακόμα

Anne Hathaway: Τι συνέβη με το μανικιούρ της στις Χρυσές Σφαίρες;

Ποιο μπορντό κραγιόν φοράει η Anne Hathaway;

Miroir, Miroir: οι μαγικοί καθρέφτες του Peter Philips για τα νέα κραγιόν Chanel