Τι neon;

Τι neon;

Η Essie ντύνει τη σεζόν με τα πιο εντυπωσιακά χρώματα!

«Μετά από έναν παγωμένο, σκοτεινό χειμώνα, μου αρέσει να ξεσηκώνω τα πράγματα με φρέσκα, χαρούμενα χρώματα » λέει η Essie Weingarten για τη νέα neon συλλογή της. «Για μένα, αυτές οι φωσφοριζέ αποχρώσεις είναι αυτές που ξυπνούν την γκαρνταρόμπα μου και δημιουργούν μία εντυπωσιακή εμφάνιση για έξοδο στην πόλη.».

Φρέσκα, μοντέρνα, εκτυφλωτικά, τα βερνίκια αυτής της συλλογής είναι ιδανικά για εντυπωσιακές εμφανίσεις και βάζουν μια ιδιαίτερη πινελιά στο στυλ σας. Αυτά τα χρώματα δημιουργήθηκαν για να προκαλέσουν τη φαντασία σας, να δώσουν άλλες διαστάσεις ακόμα και στα πιο κλασικά μανικιούρ. Είτε χρησιμοποιηθούν ως μια τολμηρή αντίθεση σε ένα «half-moon» μανικιούρ είτε για να προσθέσουν μια ιδιαιτερότητα στα νύχια, όλα καταλήγουν στο να δοκιμάσεις κάτι καινούριο.

Το bouncer, it's me! είναι ένα ζωηρό μπλε βελούδο, το bottle service ένα έντονο φούξια νέον, το dj play that song ένα δαμασκηνί neon, το shake your $$ maker ένα φιλόδοξο electric πράσινο, to saturday disco fever ένα superhot κοραλί της φωτιάς και το boom boom room ένα υπερ-φωτεινό ροζ του party- με ποιο θα ξεκινήσετε;

Διαβάστε ακόμα

Φτιάξ'το μόνη σου: Το πιο απαλό προϊόν καθαρισμού με μέλι

Τέλεια nude επιδερμίδα σε 5 βήματα

Φτιάξτο μόνη σου: Γρήγορο scrub για το πρόσωπο