L'Eté Papillon de Chanel: Μια ονειρεμένη συλλογή μακιγιάζ

L'Eté Papillon de Chanel: Μια ονειρεμένη συλλογή μακιγιάζ

Εκπληκτικά χρώματα, υπέροχες υφές, ατέλειωτοι συνδυσμοί που μαγνητίζουν το βλέμμα  

Εμπνευσμένος από τα φτερά της πεταλούδας και τα ιδιαίτερα χρώματά τους στο φόντο ενός καταγάλανου καλοκαιριού ουρανού, ο Creative Director Peter Philips υπογράφει την καλοκαιρινη συλλογή του οίκου Chanel που για άλλη μια σεζόν κάνει αίσθηση.

Η καλοκαιρινή παλέτα έρχεται στις πιο λαμπερές αποχρώσεις: χρυσοκίτρινο, έντονο μπλε, δροσερό πράσινο και ζωηρό κοραλί κάνουν παιχνίδι με το καθαρρό, ζεστό φως του ήλιου. Στο μακιγιάζ των ματιών, ο genius makeup artist δημιούργησε ένα νέο, πρακτικό "μολύβι" που δίνει την αίσθηση της σκιάς και αιχμαλωτίζει όλη την ένταση του χρώματος. Μικρομόρια χρυσού και πλατίνας δίνουν φως στο βλέμμα, οι ζωηρές αποχρώσεις "απαλύνουν" πάνω στο βλέφαρο ή αναδεικνύονται ακόμα περισσότερο ανάλογα με τους συνδυασμους, και τονίζονται από μια καλοκαιρινή τυρκουάζ γραμμή. Οι μάσκαρα παίζουν με τα χρώματα και στα νύχια οι μεταλλικές αποχρώσεις δίνουν την δική τους μοντέρνα αλλά πάντα κομψή πινελιά.

Μέσα σε αυτή την πανδαισία χρωμάτων, τα χείλη παραμένουν φυσικά, στις φρουτένιες αποχρώσεις του ροδάκινου και του raspberry, που δένουν υπέροχα στην μαυρισμένη καλοκαιρινή επιδερμίδα.

Αυτά, για να πάρετε μια γεύση από την καλοκαιρινή πρόταση του οίκου Chanel- θα επανέλθουμε πολύ σύντομα με νέο post για τα ιδιαίτερα προϊόντα αυτής της συλλογής που μας ενθουσίασαν.