Toni&Guy: Το brand που λατρεύει τα μαλλιά σας, ήρθε στην Ελλάδα!

Toni&Guy: Το brand που λατρεύει τα μαλλιά σας, ήρθε στην Ελλάδα!

Και φέρνει την τελευταία λέξη στα trends και τα προϊόντα φροντιδας και styling!

Δεν είναι καθόλου τυχαίο πως ανάμεσα στα αγαπημένα προϊόντα των celebrities και των beauty addicts θα βρεις οπωσδήποτε και ένα Toni&Guy. Αυτό μπορώ πλέον να το πω με σιγουριά, καθώς είχα όλο το καλοκαίρι μπροστά μου να δοκιμάσω κάποια από τα προϊόντα Toni&Guy και διαπίστωσα πως κάνουν ακριβώς αυτό που υπόσχονται!

To βρετανικό brand με την πλούσια κληρονομιά των 50 χρόνων, δημιούργησε το 1963 το πρώτο κομμωτήριο στο Λονδίνο και έως τα τέλη του 1990 αναπτύχθηκε σε περισσότερες από 20 χώρες παγκοσμίως, εδραιώνοντας τη θέση του σαν την απόλυτη fashion forward κομμωτηριακή μάρκα! Τα TONI & GUY παρουσιάζουν κάθε χρόνο νέες συλλογές προϊόντων που εμπνέονται από τις τελευταίες τάσεις και τις συλλογές διεθνών Οίκων μόδας, όπως αυτές παρουσιάζονται στα catwalks. Το 2004, άρχισε η συνεργασία-θεσμός μεταξύ TONI&GUY και London Fashion Week, που έφερε πιο κοντά από ποτέ άλλοτε την υψηλή μόδα με την κομμωτική.

Τα Toni&Guy απευθύνεται σε hair fashionistas που εμπνέονται από τα fashion trends και πειραματίζονται με το look τους, αναζητώντας τα προϊόντα που θα περιποιηθούν τα μαλλιά τους με τον καλύτερο τρόπο και θα τους δώσουν το επιθυμητό στυλ- και αυτό ακριβώς το τέλειο combo προσφέρουν τα Toni&Guy. Οι σειρές τους είναι πολλές και εξειδικευμένες, τα προϊόντα ακόμα περισσότερα - και θα σας τα συστήσουμε όλα ένα προς ένα σε επόμενα posts.

Προς το παρόν, σας προτείνουμε τη γνωριμία σας με τη μάρκα μέσα από δύο σειρές-μπαλαντέρ: την Casual, που απευθύνεται στις γυναίκες που λατρεύουν το ανεπιτήδευτα cool αλλά σέξι στυλ δημιουργώντας stylish σινιόν και ανέμελα χτενίσματα και περιλαμβάνει το Sea Salt Texturising Spray με θαλασσινό αλάτι (τέλειο για beach look), τη λακ Flexible Hold Spray για ελαφρύ κράτημα και την Sculpting Powder, μια ελαφριά πούδρα για όγκο από τη ρίζα. Για τέλεια βραδινά χτενίσματα, η σειρά Glamour έχει όλα τα απαραίτητα: το Serum Drops, ενα serum σιλικόνης για το πιο απαλό, λαμπερό τελείωμα, τη λακ Firm Hold Spray για δυνατό κράτημα, και την Volume Plumping Whip, μια κρέμα για όγκο από τη ρίζα.

Όλες τις σειρές Toni&Guy θα τις βρείτε αποκλειστικά στα Hondos Center.