Μυστικά ομορφιάς κατά την εγκυμοσύνη από την Kate Hudson

Μυστικά ομορφιάς κατά την εγκυμοσύνη από την Kate Hudson

H ομορφιά έχει τα μυστικά της σε όλες τις περιόδους της ζωής σας. Ανακαλύψτε τα.

Η Kate Hudson είναι το ίδιο εντυπωσιακή πριν και μετά την εγκυμοσύνη της. Μετά από αυτήν την εμπειρία της μας δίνει 5 συμβουλές που θα μας κρατήσουν υπέροχες στην αντίστοιχη περίοδο της ζωής μας:

Περιορίστε το make-up: Η Kate είναι fan του φυσικού look, οπότε για την επιδερμίδα όπως λέει «Είναι πολύ πιο όμορφο να βλέπεις την επιδερμίδα κάποιου και όχι το make-up που φοράει. Γι' αυτό επιλέγω ένα προϊόν με ελαφριά κάλυψη, και στη συνέχεια, προσθέτω λίγο concealer, όπου νομίζω ότι χρειάζεται.»

Προσέχετε τη διατροφή σας: Παρατήρησε ότι το δέρμα της αντιδρούσε διαφορετικά σε αυτά που έτρωγε. «Ήταν σημαντικό να προσέχω, αλλά είμαι μεγάλος οπαδός του να ακολουθείς όσα λέει το σώμα σου να κάνεις. Αν το σώμα σας ζητάει παγωτό, λέω πηγαίνετε να διασκεδάσετε! Ταυτόχρονα, είναι δική σας ευθύνη να κάνετε ότι είναι υγιεινό για εσάς, το μωρό σας, και το δέρμα σας.»

Ενυδάτωση: «Η εγκυμοσύνη κάνει διαφορετικά πράγματα στο δέρμα όλων μας. Σε μερικές γυναίκες το δέρμα γίνεται ξηρό, και σε μερικές εμφανίζονται σπυράκια», δήλωσε η Kate Hudson. «Είναι πραγματικά σημαντικό να παραμένετε ενυδατωμένες για τον εαυτό σας και το μωρό σας, και βρήκα ότι το δέρμα μου ήταν πιο συνεργάσιμο όταν ήμουν πιο ενυδατωμένη.»

Όσο λιγότερα τόσο καλύερα: Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, βρήκε ότι το κλειδί για να διατηρηθεί το δέρμα της σε καλή κατάσταση ήταν η χρήση ελαφρών προϊόντων. «Ήταν σημαντικό να χρησιμοποιώ λιγότερα προιόντα στο πρόσωπό μου, και να βρω προϊόντα που δεν ήταν βαριά,» είπε Η Kate Hudson.

Μετά το μωρό: Κρατήστε τα θέματα του δέρματος σας στο μυαλό. «Μετά την γέννα, το δέρμα μου φάνηκε να επιστρέφει στην κανονική του μορφή και απαιτήσεις. Ήμουν σε θέση να επιστρέψω στη χρήση των προϊόντων που φορούσα πριν από την εγκυμοσύνη μου, αλλά έπρεπε να έχω κατά νου ότι το δέρμα μου ήταν ακόμα κάπως ευαίσθητο. Χρησιμοποιώ προϊόντα για ευαίσθητα δέρματα τώρα.»