Self tan season! 6 προϊόντα που θα σου χαρίσουν μαυρισμένη επιδερμίδα πριν βγεις στον ήλιο

Ευαγγελία Αλπίδου

Το self tan είναι το μαγικό προϊόν που μπορεί να σου χαρίσει μία ελαφριά, sunkissed επιδερμίδα χωρίς να έχεις κάτσει ούτε λεπτό στον ήλιο. 

Το Σαββατοκύριακο μάς έβαλε για τα καλά σε mood καλοκαιριού. Η θερμοκρασία ήταν τόσο πολύ ανεβασμένη που με έκανε να περάσω όλο το weekend δίπλα στη θάλασσα. Θα σου είμαι ειλικρινής, αυτό που με προβλημάτισε είναι ότι δεν έχω ακόμα το επιθυμητό χρώμα… Η πρώτη σκέψη μπροστά στον καθρέφτη ήταν: «Πώς θα βάλω το μαγιό μου χωρίς να έχω μαυρίσει έστω και λίγο;». Σκέφτηκα, λοιπόν, το self tan και μπορώ να πω ότι η διάθεση μου αμέσως άλλαξε...

Editor’s Choice: 7 αντηλιακά προσώπου για τις πρώτες ηλιόλουστες μέρες

Το self tan είναι το μαγικό προϊόν που μπορεί μέσα σε λίγα λεπτά να σου χαρίσει μία ελαφριά, sunkissed επιδερμίδα. Έτσι, έχεις καταφέρει να πάρεις ένα ηλιοκαμένο χρώμα χωρίς να έχεις κάτσει ούτε λεπτό στον ήλιο.

Πώς χρησιμοποιείται;

https://www.instagram.com/p/CxCAMO0yLxV/

Το self tan μπορεί να είναι σε κρεμώδες υφή ή σε μορφή σπρέι. Για να το χρησιμοποιήσεις σωστά χωρίς να λερώσεις τα ρούχα σου και για να πετύχεις ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα θα πρέπει να ακολουθήσεις τα 3 παρακάτω steps. Επιπλέον, καλό θα ήταν να εφαρμόσεις το προϊόν επάνω στην επιδερμίδα με ένα ειδικό γάντι ή πανί, για να μην γίνει η παλάμη σου μαύρη.

Lip plumping: Πώς θα αποκτήσεις τα πιο ζουμερά χείλη χωρίς να επισκεφτείς την αισθητικό σου

1. Απολέπιση

Η απολέπιση θα σε βοηθήσει να πετύχεις ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Κάνοντας απολέπιση πριν εφαρμόσεις το self tan θα απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα σου και θα βοηθήσει το προϊόν θα απλωθεί καλύτερα. Αφού ξεπλύνεις καλά με νερό, πρόσεξε να μην υπάρχει καθόλου υγρασία στην επιδερμίδα σου πριν εφαρμόσεις το self tan.

3. Προσοχή στους αγκώνες

Οι αγκώνες και τα γόνατα είναι από τα σημεία που τις περισσότερες φορές τα ξεχνάμε. Δώσε αρκετή έμφαση σε αυτά τα σημεία γιατί αν τα ξεχάσεις το αποτέλεσμα θα είναι να βγεις πουα στην παραλία.

Extra tip: Το μυστικό με τη βαζελίνη

Αν χρησιμοποιήσεις self tan στο πρόσωπο, εφάρμοσε μια μικρή ποσότητα βαζελίνης πάνω στα φρύδια σου και γύρω από τη γραμμή (ρίζα) των μαλλιών σου προκειμένου να αποφύγεις τον κίνδυνο αλλοίωσης του φυσικού χρώματος.

Μην φεύγεις! Στην παρακάτω gallery έχω συγκεντρώσει τα καλύτερα self tan που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά. Θα σου χαρίσουν υπέροχο ελαφρύ μαύρισμα και θα σε κάνουν να νιώσεις ακόμα πιο όμορφα με το σώμα σου.
Ρίξε μία ματιά...

Lemon nails: Το παστέλ manicure που αγαπάει η Hailey Bieber - 5 nail arts για να επιλέξεις