Miranda Kerr: ομορφιά με το... κουτάλι

Miranda Kerr: ομορφιά με το... κουτάλι

Το supermodel έχει ένα μυστικό για τέλειες, γυριστές βλεφαρίδες

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο bellasugar.com, ο Άγγελος της Victoria's Secrets - και επιχειρηματίας και σύζυγος του Orlando Bloom- αποκάλυψε κάποια από τα μυστικά του beauté της.

Ένα από τα αγαπημένα της beauty gadgets, λοιπόν, βρίσκεται όχι στο νεσεσέρ της αλλά στο... συρτάρι της κουζίνας της: η Kerr ζεσταίνει ένα κουτάλι σε χλιαρό νερό και το πιέζει στις βλεφαρίδες της για να κάνει πιο καμπύλες τις βλεφαρίδες της (το δοκιμάσαμε και λειτουργεί!).

Όσο για τα αγαπημένα της προϊόντα περιποίησης, δεν ήταν έκπληξη το ότι χρησιμοποιεί τη δική της σειρά οργανικών καλλυντικών, Kora Organics, αλλά το βράδυ φροντίζει την επιδερμίδα της με έλαιο αγριοτριανταφυλλιάς που δίνει λάμψη. «Τώρα που έγινα μαμά δεν έχω πολύ χρόνο για τη φροντίδα της επιδερμίδας μου» λέει η Kerr. «Το βράδυ χρησιμοποιώ έλαιο αγριοτριανταφυλλιάς που είναι γεμάτο αντιοξειδωτικά και πραγματικά ανανεώνει την επιδερμίδα. Το πρωί ξυπνάω και το πρόσωπό μου λάμπει».

Όταν όμως θέλει να δώσει λάμψη κατά τη διάρκεια της ημέρας στο πρόσωπό της ακολουθεί ένα τρικ που έμαθε από τους ειδικούς: «Απλώνεις λίγο lip balm στα ζυγωματικά και στο κόκκαλο κάτω από το τοξο των φρυδιών- δίνει αμέσως φως».