Βαριές αφέλειες για την Kim Kardashian στο νέο χρόνο

Βαριές αφέλειες για την Kim Kardashian στο νέο χρόνο

Ένα look που αγάπησαν πολλές, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι κολακεύει την Kim με την πληθωρική προσωπικότητα.

Η Kim Kardashian δε σταματάει να απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας ούτε μία μέρα. Τη χρονιά την άνοιξε με καινούριο look. Μακριές, πυκνές αφέλειες πήραν τη θέση του πιο glamorous look που επέλεγε τελευταία με τη σηκωμένη φράντζα σε κυματισμούς. Φαίνεται η φωτογράφιση που έκανε κατά τα πρότυπα της Elizabeth Τaylor ως Κλεοπάτρα την επηρέασαν.

Οι αφέλειες κατά καιρούς γυρνάνε στα πρόσωπα διαφόρων celebrity δίνοντας μία παιδικότητα στην εμφάνιση τους. Απλά, δεν μένουν για πολύ! Δεν πηγαίνουν βέβαια σε όλες, -όπως μας έχει εξηγήσει ο hair stylist Βασίλης Στρατηγός. Στην Kim φαίνονται όμορφες και η ίδια δείχνει να τις απολαμβάνει, αλλά οι βλεφαρίδες της που είναι όπως πάντα υπερβολικές, μοιάζουν να έχουν την τάση να γίνουν ένα μαζί τους!

Εκτός, όμως από τις αφέλειες το μήκος των μαλλιών της και τα διαφορετικά επίπεδα-μήκη τους δεν είναι και το πιο κολακευτικό στοιχείο επάνω της –αν και η ίδια δεν φαίνεται να το βλέπει έτσι. Λίγο πιο κοντά μαλλιά θα την έκαναν να φαίνεται πολύ πιο όμορφη –όπως θα έκανε και ένα μακιγιάζ λιγότερο βαρύ.