Η Rihanna έγινε γκέισα

Η Rihanna έγινε γκέισα

Το στυλ γκέισα μάλλον εμπνέει πολύ τελευταία.

Όσα κι αν κάνει που γεννά αμφιβολίες για το γούστο της, στο τέλος η Rihanna πάλι κερδίζει. Κάνει μία κίνηση ματ, υιοθετεί ένα μοναδικό στυλ στη ζωή ή σε video clip ή και σε φωτογράφηση, το μοιράζεται μαζί μας μέσω του twitter ή την ανακαλύπτουν οι παπαράτσι και ξεχνάμε κάθε προηγούμενο που μπορεί να μας απογοήτευσε.

Το τελευταίο της και πολύ πετυχημένο είναι το στυλ γκέισα που φαίνεται να της πηγαίνει πολύ. Και δεν μιλάμε μόνο για το ντύσιμο, αλλά κυρίως για το μακιγιάζ και τα μαλλιά. Πολύ σχιστά ματιά –μία ψευδαίσθηση που δημιουργείται με πολύ μαύρο μολύβι εσωτερικά, σκιές και eyeliner όλα τραβηγμένα προς τις έξω γωνίες των ματιών. Βλεφαρίδες πολύ πυκνές και μακριές ή με σχήματα στις άκρες τους, φρύδια πολύ λεπτά, ίσια σχεδόν και πολύ ψηλά και όπως είναι αναμενόμενο κόκκινα γεμάτα χείλη.

Τα μαλλιά είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακά, όπως συμβαίνει πάντα με τις γκέισες. Περίπλοκες συνθέσεις από τούφες μαλλιών που μπλέκονται σε «γλυπτά» και chopsticks. Μας αρέσει η Rihanna με αυτό το look, που μία εκδοχή του είδαμε και στο AXDW. Αναμένουμε το αποτέλεσμα σε κίνηση, αφού όλο αυτό γίνεται για το καινούριο της video clip.