Απεριόριστη δύναμη χρώματος με την INOA

Απεριόριστη δύναμη χρώματος με την INOA

Η επανάσταση στις βαφές συνεχίζεται με την INOA της L'Oréal Professionnel.

Το 2009 η βαφή ΙΝΟΑ άλλαξε όλα όσα ξέραμε μέχρι τότε για τις επαγγελματικές βαφές μαλλιών φέρνοντας την επανάσταση μέσα στο κομμωτήριο, παρουσιάζοντας οξειδωτική βαφή χωρίς αμμωνία με μεγάλη επιτυχία. Ακολούθησαν 1 εκατομμύριο εφαρμογές ΙΝΟΑ και 3000 κομμωτήρια την λατρεύουν.

Το 2012 τo καλύτερο γίνεται τέλειο, καθώς η L'Oréal Professionnel πάει ένα βήμα πιο μακριά την κλασική ΙΝΟΑ, λανσάροντας τη νέα ΙΝΟΑ βασισμένη στην τεχνολογία ODS². Στην καρδιά της ΙΝΟΑ βρίσκεται το ODS², μία καινοτομική τεχνολογία που χρησιμοποιεί την δύναμη του λαδιού για να ενισχύσει την δράση της βαφής.

Η κρεμώδης υφή της ΙΝΟΑ θυμίζει την υφή μιας πολυτελούς κρέμας προσώπου και η επίσκεψη πλέον στο κομμωτήριο γίνεται μια αληθινή στιγμή χαλάρωσης. Όποιο κι αν είναι το χρώμα των ονείρων σας, ψυχρό καστανό, φωτεινό ξανθό ή εκθαμβωτικό κόκκινο, ο κομμωτής σας και η ΙΝΟΑ θα σας δημιουργήσει ένα εξατομικευμένο αποτέλεσμα βαφής, βαθύ, θαυμάσιο και εξαιρετικά λαμπερό.

Τα μαλλιά γίνονται πιο απαλά από ότι ήταν πριν την βαφή, και το χρώμα είναι απόλυτο, έντονο και λαμπερό όπως δεν ήταν ποτέ πριν. Ακολουθούν 6 εβδομάδες έντονης θρέψης και ενυδάτωσης των μαλλιών, ενώ η λάμψη είναι 50% περισσότερη. Η INOA, εξασφαλίζει ενισχυμένη κάλυψη λευκών μαλλιών έως και 100%, είναι άοσμη, χωρίς αμμωνία και σέβεται τα αποθέματα λιπιδίων και τα ζωτικά αμινοξέα των φυσικών μαλλιών, προσφέροντας ιδανική άνεση για την επιδερμίδα του κεφαλιού. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι έχει 22 κατατεθειμένα διπλώματα ευρεσιτεχνίας!